Hocam söyle ben bilmiyorum.keyfıne kalmıs kral
aralarında bı tomb rıder oynadım guzeldıHocam söyle ben bilmiyorum.
bi dishonored oynanır. Çok boş vaktim var dersen eu4 bataklığına da girilir.Merhaba arkadaşlar,
Epic de bu oyunlar var hangisini sırayla oynamalıyım? Hangisini bitirmeliyim?
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Fallout 3 indiriyorum.bi dishonored oynanır. Çok boş vaktim var dersen eu4 bataklığına da girilir.
Elder scrolls, tomb raider ve Fallout ilk oynacakların olabilirMerhaba arkadaşlar,
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Tomb raider korsan indirip türkçe yamayla bitirmiştim tekrar oynamak ister miyim bilemiyorum.Elder scrolls, tomb raider ve Fallout ilk oynacakların olabilir
rocket league uzun sürede alışılıyor bence hikayeli olanları bitirip onu oynaMerhaba arkadaşlar,
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hocam Fallout 3 indiriyorum. Eskiden oynamıştım mermim bitti bir lağamda buldum kendimi devler öldürdü beni. Ne yapmalıyım? Oyunun zorluğu değiştiriliyor mu?rocket league uzun sürede alışılıyor bence hikayeli olanları bitirip onu oyna
rocket league zorluğu tek seçenektir: imkansıza yakınHocam Fallout 3 indiriyorum. Eskiden oynamıştım mermim bitti bir lağamda buldum kendimi devler öldürdü beni. Ne yapmalıyım? Oyunun zorluğu değiştiriliyor mu?
Rocket league de ping var oynanmıyor hocam.rocket league zorluğu tek seçenektir: imkansıza yakın