yok indirim + 60tl kod var o sayede oluyor epicde90'a RDR2, 60'a CP2077 Steam'de 22 aralık kış indirimlerinde olur mu?
Bunu biliyorum da yılbaşına özel yapar belki dedim. Yapmaz mı?yok indirim + 60tl kod var o sayede oluyor epicde
steamda epicteki indirimli fiyatlar olabilir rdr2 150 cp2077 124 filan
CP2077 nasıl? 60 a değer mi?Olmaz. Steamden aynı fiyatları beklemeyin.
ben ön siparişte 200 e almıştım 250 idi ama kart kampanyası sayesinde 200e aldım bug filan var diye bekleyip tam oyniyim dedim 2 saati geçti diye iade edemedim hala oynamadım oynucam 60a değer kesinlikle şuan gördüğüm kadarıyla buglarda gitmiş ( büyük çoğunluğu )CP2077 nasıl? 60 a değer mi?
Değer fazlasıylaCP2077 nasıl? 60 a değer mi?
90'a RDR2, 60'a CP2077 Steam'de 22 aralık kış indirimlerinde olur mu?
Hangisi cebime daha uygunsa ordan alıyorum ben de ki bu genellikle epic oluyor. Bakalım steam da 120₺ bakiye var indirimler başlasın kapıcam bir şeylerSteam'de böyle indirimler görmek pek mümkün değil bence. Epic fiyat ve kampanya konusunda steami eledi diye düşünüyorum. Tabii ki Steam'in de artı noktaları var daha kaliteli bir platform ama ben Epic kullanmayı tercih ediyorum oyun çeşitliliği biraz düşük steam'e göre ama olsun, genel olarak istediğim oyunları Epic'te bulabiliyorum.
Aynen 120'ye güzel şeyler alırsın bence.Hangisi cebime daha uygunsa ordan alıyorum ben de ki bu genellikle epic oluyor. Bakalım steam da 120₺ bakiye var indirimler başlasın kapıcam bir şeyler