Neler Yeni

Epic Games Arka Uç Bağlantı Testleri Sorunu

kutaybey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Kutay
Epic Games'e giriş yapmaya girdiğimde bağlantı olmadığını söylüyor. Sorun gidermeye çalıştığımda ise epic games arka uç bağlantı testleri hatasını veriyor
DNS Ayarlarını değiştirmeme rağmen düzelmedi.
Nasıl düzeltirim?

Ekler

• resim_2023-06-11_123903646.png
    resim_2023-06-11_123903646.png
    8.4 KB · Hit: 60

SnareEcho

80+ Silver
Epic Games'e giriş yapmaya girdiğimde bağlantı olmadığını söylüyor. Sorun gidermeye çalıştığımda ise epic games arka uç bağlantı testleri hatasını veriyor
DNS Ayarlarını değiştirmeme rağmen düzelmedi.
Nasıl düzeltirim?
çoklu konu açmaktan bıkmadın mı?

kutaybey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Kutay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yükselttim.
zaten uyarı aldım ama hala çözemediğim için cevap arıyorum.

kutaybey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Kutay
ben seni rapor etmiştim ama aynı konuyu içeren ve mesaj gönderimine kapanmamış konuların var.
tamam kapatırım fakat çözümün yoksa lütfen yazmayı bırak çünkü rahatsız ediyorsun ve artık şu konuya ne zaman mesaj gelse büyük bir heyecanla bakıyorum.
ayrıca bu forum insanlara çözüm bulmak için olan bir yer , insanların profilinde gezip aynı konuyu tekrarlamış mı diye bakıp raporlamak için değil.

SnareEcho

80+ Silver
tamam kapatırım fakat çözümün yoksa lütfen yazmayı bırak çünkü rahatsız ediyorsun ve artık şu konuya ne zaman mesaj gelse büyük bir heyecanla bakıyorum.
ayrıca bu forum insanlara çözüm bulmak için olan bir yer , insanların profilinde gezip aynı konuyu tekrarlamış mı diye bakıp raporlamak için değil.
Forum kurallarını okusan şu anda bu sohbet olmazdı

kutaybey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Kutay
Forum kurallarını okusan şu anda bu sohbet olmazdı
bu forumun müdavimi sen misin? kimseye bir saygısızlığım olmadı ve olmaz.
insanlar hata yaptı diye yargılamak sana düşmüyor. yargılamak bize düşseydi muhtemelen senin profil fotoğrafına ekran başında güldüğüm gibi , güldüğümü de buraya yazardım.

SnareEcho

80+ Silver
bu forumun müdavimi sen misin? kimseye bir saygısızlığım olmadı ve olmaz.
insanlar hata yaptı diye yargılamak sana düşmüyor. yargılamak bize düşseydi muhtemelen senin profil fotoğrafına ekran başında güldüğüm gibi , güldüğümü de buraya yazardım.
ben bir insana saygısızlık yaptığını söylemedim. hem benim profil fotoğrafımda ne varmış? e tabi erkek olunca profile kız koyunca bi de koreli olunca bazı şahıslara komik geliyor. ne kadar gülen varsa o kadar da destekleyen var. ister gülün ben böyle bir insaım.. hatta inadına full kız koycam. hem de squid game karakteri olanlardan. oyuncu 240 ve 67 yi koycam. Ben seni burada uyardım. Yagılamak gibi bir konu yok. Ha böyle laf dalaşına gireceksek özelden yaz burada konunun altında kavga olmaz. Konudan sapıyoruz uyarı alcaz.

Top Bottom