El Profesör
80+
- Reaksiyon skoru
- 188
epic games haftayadan itibaren 15 günde 15 beleş oyun vercekmiş sizce hangi oyunları veririler?
Cyberpunkepic games haftayadan itibaren 15 günde 15 beleş oyun vercekmiş sizce hangi oyunları veririler?
Ağa RDR 2 online aldım iade etsemmi acaba beleş verirler mi?İlk gün büyük oyun verecek demişti biri. Sanırım doğruluk payı var. Herkes Cyberpunk olabileceğini düşünüyor fakat benim tahminim WD Legion.
Oyunu öven birini görmedim keza Dost Kayaoğlu canlı yayında oyunu yerden yere vurmuştu.
Bence WD Legion'un bedava olması stratejik anlamda iyi olur ubisoft adına. Her ne kadar beğenilmese de daha çok oyuncu demek.
@Tost Kayaoğlu kanka senin de tahminini nedense çok merak ettim sence hangi büyük oyunu verecekler?
Evet15 günde 15 oyunmu?
Helal olsun adamlara
Ne zaman başlıyor
Hayır beyler 15 günde 1 oyun değilmiepic games haftayadan itibaren 15 günde 15 beleş oyun vercekmiş sizce hangi oyunları veririler?
17 Aralık'ta başlıyor.Ne zaman başlıyor
17 Aralık'ta başlıyor. 15 gün boyunca 15 farklı oyun verilecek.Hayır beyler 15 günde 1 oyun değilmi
Ben 15 günde her gün 1 oyun diye duydumHayır beyler 15 günde 1 oyun değilmi
Sadece RDR Online alarak oyuna giriş sağlayabiliyor musun? Ayrıca RDR 2'ye sahip olman gerek diye biliyorum ama? eğer Oyunu almadan sadece Online alıp girebiliyorsan bi ihtimal verebilirler fakat RDR 2 ye sahip olman gerekiyorsa imkanı yok vermelerininAğa RDR 2 online aldım iade etsemmi acaba beleş verirler mi?
15 gün boyunca her gün 1 oyun yani 15 gün 15 oyunHayır beyler 15 günde 1 oyun değilmi
yok sadece online ı var amaSadece RDR Online alarak oyuna giriş sağlayabiliyor musun? Ayrıca RDR 2'ye sahip olman gerek diye biliyorum ama? eğer Oyunu almadan sadece Online alıp girebiliyorsan bi ihtimal verebilirler fakat RDR 2 ye sahip olman gerekiyorsa imkanı yok vermelerinin
Post automatically merged:
15 gün boyunca her gün 1 oyun yani 15 gün 15 oyun