Neler Yeni

Epic Games Bedava 15 Oyun

Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Yunus Emre Sağır
epic games haftayadan itibaren 15 günde 15 beleş oyun vercekmiş sizce hangi oyunları veririler?

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,572
İsim
Dontaçhi kâfi.
İlk gün büyük oyun verecek demişti biri. Sanırım doğruluk payı var. Herkes Cyberpunk olabileceğini düşünüyor fakat benim tahminim WD Legion.
Oyunu öven birini görmedim keza Dost Kayaoğlu canlı yayında oyunu yerden yere vurmuştu.
Bence WD Legion'un bedava olması stratejik anlamda iyi olur ubisoft adına. Her ne kadar beğenilmese de daha çok oyuncu demek.

@Tost Kayaoğlu kanka senin de tahminini nedense çok merak ettim sence hangi büyük oyunu verecekler?

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
İlk gün büyük oyun verecek demişti biri. Sanırım doğruluk payı var. Herkes Cyberpunk olabileceğini düşünüyor fakat benim tahminim WD Legion.
Oyunu öven birini görmedim keza Dost Kayaoğlu canlı yayında oyunu yerden yere vurmuştu.
Bence WD Legion'un bedava olması stratejik anlamda iyi olur ubisoft adına. Her ne kadar beğenilmese de daha çok oyuncu demek.

@Tost Kayaoğlu kanka senin de tahminini nedense çok merak ettim sence hangi büyük oyunu verecekler?
Ağa RDR 2 online aldım iade etsemmi acaba beleş verirler mi?

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,572
İsim
Dontaçhi kâfi.
Ağa RDR 2 online aldım iade etsemmi acaba beleş verirler mi?
Sadece RDR Online alarak oyuna giriş sağlayabiliyor musun? Ayrıca RDR 2'ye sahip olman gerek diye biliyorum ama? eğer Oyunu almadan sadece Online alıp girebiliyorsan bi ihtimal verebilirler fakat RDR 2 ye sahip olman gerekiyorsa imkanı yok vermelerinin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır beyler 15 günde 1 oyun değilmi
15 gün boyunca her gün 1 oyun yani 15 gün 15 oyun

Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Yunus Emre Sağır
Sadece RDR Online alarak oyuna giriş sağlayabiliyor musun? Ayrıca RDR 2'ye sahip olman gerek diye biliyorum ama? eğer Oyunu almadan sadece Online alıp girebiliyorsan bi ihtimal verebilirler fakat RDR 2 ye sahip olman gerekiyorsa imkanı yok vermelerinin
Mesaj otomatik birleştirildi:

15 gün boyunca her gün 1 oyun yani 15 gün 15 oyun
yok sadece online ı var ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,425
Üyeler
168,442
Son üye
Fabio Luciano