2023'e Kadar Yokum
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
bilmiyorum. normal değil mi ?flew sende simge ndn ubisoft simgesi ac odysede
bilmiyorum. normal değil mi ?flew sende simge ndn ubisoft simgesi ac odysede
iyi ya azmış 18 ben 20 bekliyordum senden.İade ettim açılmayınca
neyse şu yoğunluk bi gitsin 18 hesabımın hepsine ekleyeceğim
hyr epicten indirdinde normal simge olur diye bekledim as simgesibilmiyorum. normal değil mi ?
böyle oldu vallahyr epicten indirdinde normal simge olur diye bekledim as simgesi
google abi hesap açarken telefon numarası istiyor doğrulama için.iyi ya azmış 18 ben 20 bekliyordum senden.
18 adet telefon numarasımı var sendegoogle abi hesap açarken telefon numarası istiyor doğrulama için.
bende tüm numaraları tükettim.
yok18 adet telefon numarasımı var sende
19 Aralık mı? The long dark@Mauri kardeş oyunu söyle
heh bug değil benim direk karşıma çıktı fakat the long dark forumda online değildimDün sitenin bug'ını bulup 1 saat önceden öğrenenler olmuştu, bugün yok mu onlar?
Aynen The Long Dark'mış. Nasıl oyundur? Bedava sirke baldan tatlıdır gerçi ama yine de oynanır mı yani. Olumsuz yorumlar okudum da.19 Aralık mı? The long dark
Mesaj otomatik birleştirildi:
heh bug değil benim direk karşıma çıktı fakat the long dark forumda online değildim
süper oyunAynen The Long Dark'mış. Nasıl oyundur? Bedava sirke baldan tatlıdır gerçi ama yine de oynanır mı yani. Olumsuz yorumlar okudum da.
flew par abulursan aga originde al goldu 405tl iken 21tl kesin alsüper oyun
gerek yok knk far cry 5 alıcamflew par abulursan aga originde al goldu 405tl iken 21tl kesin al
sen bilrisin knkgerek yok knk far cry 5 alıcam