Neler Yeni

RDR2 EPİC GAMES İNDİRİM

Palo DAYI 👑

80+ Gold

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,049
İsim
Eymen

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,163
İsim
Volkan
50tlye alıp iade ettim steamden hadi oynamayı geçtim iade edip 50tli ne yaptım acaba jasdonmosdjd
benim oyun tarzım değil sarmaz diye almadım muhtemelen almış olsam bir kez indirip oynamazdım

Senerr

80+ Bronze
50tlye alıp iade ettim steamden hadi oynamayı geçtim iade edip 50tli ne yaptım acaba jasdonmosdjd
Ben kırık bitirdim sonra kendimi kötü hissedip Epic'ten aldım ama Epic'ten oynamadım. Özellikle gidip ultimate aldım ama nedenini bende bilmiyorum. Etiketteki kişinin söylediğine göre standartta da online dahilmiş. Sanırım standart 87 TL olması lazım ben ultimate olduğu için 100 TL 120 TL gibi bir tutar ödemiştim. @Palo DAYI 👑 Steam çok daha pahalıydı onu biliyorum bir tek.
Zaten Epic Games'te Steam'de Rockstar launcher'a açıyor ondan sonra rdr 2 oyununu oradan açıyor yani Steam ile ikisinin arasında mantıkten bir fark yok ikisi de sonuçta Rocstar'a giriyor fakat Epic Games o kadar garip zamlar yaptı ki Steam'den veya Rocsktar'dan almak daha mantıklı hale geldi şu an yani crack gibi launcher yorumları istesekte istemesekte geçerli bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Yusuf Gugen
2200 TL OLAN RDR2 787 TL OLMUŞ SİZCE ALINIR MI YOKSA DAHA DÜŞER Mİ EPİC GAMES DE İNDİRM
ben geçenki büyük epic indiriminde 200 liraya mı ne almıştım 787 fazla geldi şimdi

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Ben kırık bitirdim sonra kendimi kötü hissedip Epic'ten aldım ama Epic'ten oynamadım. Özellikle gidip ultimate aldım ama nedenini bende bilmiyorum. Etiketteki kişinin söylediğine göre standartta da online dahilmiş. Sanırım standart 87 TL olması lazım ben ultimate olduğu için 100 TL 120 TL gibi bir tutar ödemiştim. @Palo DAYI 👑 Steam çok daha pahalıydı onu biliyorum bir tek.
Zaten Epic Games'te Steam'de Rockstar launcher'a açıyor ondan sonra rdr 2 oyununu oradan açıyor yani Steam ile ikisinin arasında mantıkten bir fark yok ikisi de sonuçta Rocstar'a giriyor fakat Epic Games o kadar garip zamlar yaptı ki Steam'den veya Rocsktar'dan almak daha mantıklı hale geldi şu an yani crack gibi launcher yorumları istesekte istemesekte geçerli bence.
ultimate aldın nedenını bilmiyormusun :) az once bana yazdın sırf online var diye aldım demiştin ne çabuk unuttun :kekw:
evet dahıl hatta suan epicten magaza sayfasına git deyip aşağı indiğimde online kütüphande gözüküyor alamıyorum yani
Ekran Görüntüsü (607).png

Senerr

80+ Bronze
ultimate aldın nedenını bilmiyormusun :) az once bana yazdın sırf online var diye aldım demiştin ne çabuk unuttun :kekw:
evet dahıl hatta suan epicten magaza sayfasına git deyip aşağı indiğimde online kütüphande gözüküyor alamıyorum yani Alıntıyı görüntüle
Herhalde okuma yazma bilmiyorsun sen, online var diye bilmeden almışımdır ama bunun önemli bir detay olmadığını anlaman adına yukarıda seni etiketlediğim mesajda diyorum ki:

Ben kırık bitirdim sonra kendimi kötü hissedip Epic'ten aldım ama Epic'ten oynamadım. Özellikle gidip ultimate aldım ama nedenini bende bilmiyorum.
Kırık bitirdim, kötü hissedip satın almak istedim almışken de özellikle ultimate almışım yani bana online olsa ne olmasa ne affedersiniz ? Oynamadım bile üstelik. Ben iki paket arasındaki farkı unuttum alacak arkadaşlar içinde örnek olur diye soru soruyorum o cümlelerde aslında size. Tabii muhatap alınmayacak ifadeler kullanmanız ayrı komik o da benim suçum o yüzden fazla söze gerek yok.

Top Bottom