🔥İndirim EPİC GAMES büyük YAZ indirimleri başladı

Remastered dan sonra direkt 2 yi oynayacagim.icin istemedim. kisa ama..saglam mi diyorsun Alınır mı?
Hocam dlc tarzında bir oyun fiyatı 450 tl eğer 2 alacaksan epicten yüzde 20 si geri geliyor 2.oyunun yüzde 20 si ile morales iyi fiyata gelirse alınabilir ben sevmiştim morales iyiydi bence şuanki fiyatıda iyi

Screenshot_20250717_212254_Samsung Internet.webp

Aslinda sepetim bu ama Ragnarök ile spiderman 2 alacağım. coin nede dead space bedavaya getirecem.

%20 cashback mevzusuyla alakalı üzücü bir şey farkettim. Belki bilmeyenler vardır diye bahsedeyim:
Bildiğiniz üzere Epic'te cashback'ler 14 gün sonra hesaba tanımlanıyor. Ne tesadüftür ki Yaz İndirimleri de tam 14 gün sürecek. Yani indirimler başlar başlamaz sipariş verdiyseniz bile cashback'leri indirimler bitmeden kullanamayacaksınız. Kullanıcıya daha fazla harcama yapmaya yönlendiren akıllıca bir sistem düşünmüşler.
Dolayısıyla cashback'leri bu yaz fiyatı düşmemiş oyunlar ya da Hafta Fırsatında düzgün bir fiyata düşen oyunlarda kullanmak daha mantıklı olacaktır. Bazı arkadaşlar cashback'lerle indirimli fiyatların üstüne koyup oyun almaktan bahsetmiş. Bu durumda o iş yalan oluyor.
Satın alımları buna göre yapmakta fayda var.

Son düzenleme:
%20 cashback mevzusuyla alakalı üzücü bir şey farkettim. Belki bilmeyenler vardır diye bahsedeyim:
Bildiğiniz üzere Epic'te cashback'ler 14 gün sonra hesaba tanımlanıyor. Ne tesadüftür ki Yaz İndirimleri de tam 14 gün sürecek. Yani indirimler başlar başlamaz sipariş verdiyseniz bile cashback'leri indirimler bitmeden kullanamayacaksınız. Cashback'lerin kullanım süresi de 31 Ağustos'a kadar olduğundan bir sonraki büyük indirimlere de saklayamıyorsunuz. Kullanıcıya daha fazla harcama yaptırmaya yönlendiren akıllıca bir sistem olmuş.
Dolayısıyla cashback'leri bu yaz fiyatı düşmemiş oyunlar ya da Hafta Fırsatında düzgün bir fiyata düşecek oyunlarda kullanmak daha mantıklı olacaktır. Bazı arkadaşlar cashback'lerle indirimli fiyatların üstüne koyup oyun almaktan bahsetmiş. Bu durumda o iş yalan oluyor.
valla doğru diyorsun epic kupondan sonra üçkağıtçılığa başladı. bende böyle düşünüyordum demek 14 gün sonra tanımlanıyor yuhh
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bildiğiniz üzere Epic'te cashback'ler 14 gün sonra hesaba tanımlanıyor. Ne tesadüftür ki Yaz İndirimleri de tam 14 gün sürecek. Yani indirimler başlar başlamaz sipariş verdiyseniz bile cashback'leri indirimler bitmeden kullanamayacaksınız. Cashback'lerin kullanım süresi de 31 Ağustos'a kadar olduğundan bir sonraki büyük indirimlere de saklayamıyorsunuz. Kullanıcıya daha fazla harcama yapmaya yönlendiren akıllıca bir sistem düşünmüşler.
Dolayısıyla cashback'leri bu yaz fiyatı düşmemiş oyunlar ya da Hafta Fırsatında düzgün bir fiyata düşen oyunlarda kullanmak daha mantıklı olacaktır. Bazı arkadaşlar cashback'lerle indirimli fiyatların üstüne koyup oyun almaktan bahsetmiş. Bu durumda o iş yalan oluyor.
Ekran Alıntısı.webp

Burda son kullanma tarihinden bahsedilmemiş. 25 ay diyor

Son düzenleme:
Ekran Alıntısı.webp

bakiyemin son kullanma tarihi eylül 2026 yani 25 ay olan doğru. 31 ağustos yanlış bilgi

Normal cashback'ler 25 ay geçerli zaten de. Ben 31 Ağustos'u görünce %20 cashback'ler için sınır var diye aklımda kalmış. Uykusuzluktan yanlış okumuşuz sanırım :d Kusura bakmayınız.

İyi bari en azından daha mantıklı harcamalar yapılabilir.

Yine de ekstradan bir sınır olduğunu düşündürtüyor insana. Umarım orada yazdığı gibidir.

Normal cashback'ler 25 ay geçerli zaten de. Ben 31 Ağustos'u görünce %20 cashback'ler için sınır var diye aklımda kalmış. Uykusuzluktan yanlış okumuşuz sanırım :d Kusura bakmayınız.

İyi bari en azından daha mantıklı harcamalar yapılabilir.

Yine de ekstradan bir sınır olduğunu düşündürtüyor insana. Umarım orada yazdığı gibidir.
kafasi karisanlar icin ekleyim ,31 agustos dan sonra %20 casback kapanıyor ama kazandıklarımizi 25 ay bakiyemizde kaliyor.

Son düzenleme:
Geri