zPastwL
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 703
beyond two souls dikkatimi çekti alacağımLittle Nightmares 2 ve Beyond: Two Souls alınabilir hocam.
beyond two souls dikkatimi çekti alacağımLittle Nightmares 2 ve Beyond: Two Souls alınabilir hocam.
Hayırlı olsun, Detroit Become Human'ı da Epic'ten yapıştır. World kart varsa %50 indirim yapıyor 71 tl %20 de epic puanı veriyor 28 tl den 42 tl ye gelmiş olur.beyond two souls dikkatimi çekti alacağım
hocam steam cüzdanda var kartta para yok detroit bitirmiştim crackli bir gün alacam onu hatta bakayım para varsa yoksada epicte indirim ne zaman bitiyorHayırlı olsun, Detroit Become Human'ı da Epic'ten yapıştır. World kart varsa %50 indirim yapıyor 71 tl %20 de epic puanı veriyor 28 tl den 42 tl ye gelmiş olur.
online'ı olmayan oyuna para vermek saçmalık.beyond two souls dikkatimi çekti alacağım
sizin görüşünüze bir şey diyemem hocamonline'ı olmayan oyuna para vermek saçmalık.
Ne alaka, adamlar sana bir hikaye sunuyor bunu tr altyazılı olarak önüne getiriyorlar. Online oynamak zorunluluğun yok, durumun yoktur crack te oynayabilirsin anlarım ama saçmalık demek hele bir de başkasını kendi düşüncene uymadığı için zorbalamak ayrıca sığ bir düşünce şekli.online'ı olmayan oyuna para vermek saçmalık.
zengin olsam da para vermem bedava elde etmek varken. kimseyi de zorbalamadım uydurma.Ne alaka, adamlar sana bir hikaye sunuyor bunu tr altyazılı olarak önüne getiriyorlar. Online oynamak zorunluluğun yok, durumun yoktur crack te oynayabilirsin anlarım ama saçmalık demek hele bir de başkasını kendi düşüncene uymadığı için zorbalamak ayrıca sığ bir düşünce şekli.
10 yıl önceki halimonline'ı olmayan oyuna para vermek saçmalık.
10 yılda zengin oldun galiba10 yıl önceki halim![]()
herkes aynı düşüncede olsaydı o zaman böyle harika oyunlar olmayacaktı nede olsa adamlar yaptığında karşılığını alamıyorlar o zaman bakkala gittiğinde ekmek para verme nede olsa evde yapabiliyorsun demi malzemelere de para verme balkona varsa bahçene un buğday ek ekmek yap evde almayalım boş araziye ağaç kesip ev yapalımzengin olsam da para vermem bedava elde etmek varken. kimseyi de zorbalamadım uydurma.
Online ı olmayan oyunlara para verenleri saçma akılsız işler yapmakla itham ediyorsun. Bunu sen söyledin ben uydurmuyorum. O yüzden daha dikkatli kelime seçimi yapmanı öneririm. Yaptığının karşılığı zorbalamak.zengin olsam da para vermem bedava elde etmek varken. kimseyi de zorbalamadım uydurma.
Rat yiyince gelen pişmanlık hissizengin olsam da para vermem bedava elde etmek varken. kimseyi de zorbalamadım uydurma.