Neler Yeni

RDR2 EPİC GAMES İNDİRİM

Senerr

80+ Bronze
87 TL ye alan ben :kekw:
Epic store'den aldıysan crackten farkı yok o yüzden maksimum ederi 83 TL halen bence o platformda bir oyunun ama neyse. Ultimate ile 110 TL gibi oluyordu sanırım içinde online de oluyor o zaman değebilirdi ona bile emin değilim.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Epic store'den aldıysan crackten farkı yok o yüzden maksimum ederi 83 TL halen bence o platformda bir oyunun ama neyse. Ultimate ile 110 TL gibi oluyordu sanırım içinde online de oluyor o zaman değebilirdi ona bile emin değilim.
87 tl onlıne mevcut ıcınde zaten 🥰

Senerr

80+ Bronze

Palo DAYI 👑

80+ Gold
İki paket vardı ultimate ve normal siz bence normali diyorsunuz 87 TL diye, onun yanında da online geliyor galiba benim haberim yok boşuna para vermişim. :kekw:
Zaten bu sözünden belliydi bişeyleri yanlış bildiğin :)
Epic store'den aldıysan crackten farkı yok

Senerr

80+ Bronze
Zaten bu sözünden belliydi bişeyleri yanlış bildiğin :)
Epic store'den aldıysan crackten farkı yok
Evet yanlış biliyorum ama o söz halen geçerli. Aldığım bir kaç oyun steam versiyonundan farklı çıkmıştı, 87 tl fiyata online sürüm veriyorsa yine iyiymiş demek istiyorum lakin hala crack gibi bir hissiyatı var platformun.

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,102
İsim
Eymen
O zaman bile gereksiz gelmişti almadım crack oynadım deymezmiş eğer sabırsız bir insansan belki tatilde bitiririm o zaman belki düşüncem değişir
oyun çok yavaş işliyor 2 sene önce aldım oynamıyorum bir göreve gitmek bile çok uzun ya sağlam mentalle oynayacan yada oynamayacan

TahinPekmez

80+ Silver

Senerr

80+ Bronze
oyun çok yavaş işliyor 2 sene önce aldım oynamıyorum bir göreve gitmek bile çok uzun ya sağlam mentalle oynayacan yada oynamayacan
Bence sağlam bir boş zamanın olması lazım yani ben bu haftamı veya ayımı direkt rdr 2'ye gömeceğim diyeceksin. :kekw:
Çabuk oynamaya çalıştığın an oyun tepki veriyor elin ayağına dolaşıyor gerçek anlamda.o.O2

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,102
İsim
Eymen
Bence sağlam bir boş zamanın olması lazım yani ben bu haftamı veya ayımı direkt rdr 2'ye gömeceğim diyeceksin. :kekw:
Çabuk oynamaya çalıştığın an oyun tepki veriyor elin ayağına dolaşıyor gerçek anlamda.o.O2
çok üşendirici

Palo DAYI 👑

80+ Gold
ben suan kamp kurup ıstediğim bölgeye gidebiliyorum
bunu cok gec fark ettım ama farkettıgımde hıkaye kısmı bıtmıstı bıtırmeyen varsa deneyıp bakabılır ayrıca o uzun yolda bır ton seyle ugrasa bılmek gıbı bır gercekte var cogu zaman goreve gıderken goreve gıttıgımı bıle unutuyordum basaka seylerle ılgılenmekten ve bayda zevklı oluyordu

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,102
İsim
Eymen
ben suan kamp kurup ıstediğim bölgeye gidebiliyorum
bunu cok gec fark ettım ama farkettıgımde hıkaye kısmı bıtmıstı bıtırmeyen varsa deneyıp bakabılır ayrıca o uzun yolda bır ton seyle ugrasa bılmek gıbı bır gercekte var cogu zaman goreve gıderken goreve gıttıgımı bıle unutuyordum basaka seylerle ılgılenmekten ve bayda zevklı oluyordu
işte sorun orada biraz ben görev yapmak istiyorum başka şeylerle ilgileniyorum sonra o göreve gitmeye daha çok üşeniyorum

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,308
İsim
Volkan
Top Bottom