SadeceSeyf
80+ Gold
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Var tam linkini atar mısın? Teldeyim..
Var tam linkini atar mısın? Teldeyim..
Trilogy paket şeklinde almıştım, o yüzden mi vermiyor acaba?
Bilmiyorum ki knkTrilogy paket şeklinde almıştım, o yüzden mi vermiyor acaba?
Oyun güzele benziyor ama henüz hakim değilim incelemesine falan bi bakmak lazım![]()
Squad on Steam
Squad is a tactical FPS that provides authentic combat experiences through teamwork, communication, and realistic combat. It bridges the gap between arcade shooter and military realism with 100-player battles, combined-arms warfare, and base building.store.steampowered.com
Hocam oyun bayağı güzel aşırı sarıyor ama takım şart, arkadaş ortamı ve oyun bilgisi kesinlikle şart. Sarmaz yoksaOyun güzele benziyor ama henüz hakim değilim incelemesine falan bi bakmak lazım
Ne saçma iş.. bi sıkıntı mı var acabaBilmiyorum ki knk
Hocam oyun bayağı güzel aşırı sarıyor ama takım şart, arkadaş ortamı ve oyun bilgisi kesinlikle şart. Sarmaz yoksa
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne saçma iş.. bi sıkıntı mı var acaba
önce adam gibi uygulama yapsınlar sanki oyun açıyoz çok yavaş, donuyo felan epicgames tam kanserO sizin fikriniz tabi ki. Ben sadece epikte Başarımlar yaygınlaşırsa daha iyi olacağı fikrindeyim. Bir tek onun olmamasına üzülüyorum ki başarım ve oyun yorum olaylarını yavaş yavaş oturtturmaya başladılar.
Ben öyle bir problem yaşadığımı hatırlamıyoruım kralönce adam gibi uygulama yapsınlar sanki oyun açıyoz çok yavaş, donuyo felan epicgames tam kanser
genel bi problem knk sende nasıl olmuyo sistemsel bişey olması imkansız r5 5600x rx6700xt var steam a göre aşırı yavaş uygulamasıBen öyle bir problem yaşadığımı hatırlamıyoruım kral
Sen kıyaslama yapıyorsun ben yapmıyorum. Asıl olay burada kanka. Bana farketmez yani. ha 5 saniyede açılmış ha 15genel bi problem knk sende nasıl olmuyo sistemsel bişey olması imkansız r5 5600x rx6700xt var steam a göre aşırı yavaş uygulaması
Hem şuan bu tür söylemlere gerek var mı? İsteyen alır isteyen almaz. Forumda bulunan arkadaşlarımız faydalanmak ister diye konu açtık. Bunu tartışmaya gerek yokgenel bi problem knk sende nasıl olmuyo sistemsel bişey olması imkansız r5 5600x rx6700xt var steam a göre aşırı yavaş uygulaması
ben almayın demedimki kral sankin ol sana lafımız yokSen kıyaslama yapıyorsun ben yapmıyorum. Asıl olay burada kanka. Bana farketmez yani. ha 5 saniyede açılmış ha 15
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hem şuan bu tür söylemlere gerek var mı? İsteyen alır isteyen almaz. Forumda bulunan arkadaşlarımız faydalanmak ister diye konu açtık. Bunu tartışmaya gerek yok