Epic Games Cüzdan kodu nereden alabilirim?

Antilop14

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
5
Epic gameste 80tl üzeri oyunlara 60tl indirim olduğunu öğrendim.Assasins creed odysey deluxe edition almaya karar verdim ben de 23 TL'ye geldiği için.Suana kadar steamdan bütün alımlarımı migros,d&r dan vs cüzdan kodu alarak yaptım çünkü kendi kredi kartım yok, babam da kullanmama izin vermiyor.Kısaca epic Games için cüzdan kodu alabileceğim bir yer var mı mağaza olarak?

Cüzdan kodu hakkına bir bilgim yok fakat babanı ikna edebilirsen sanal kart kullanabilirsin.

Epic gameste 80tl üzeri oyunlara 60tl indirim olduğunu öğrendim.Assasins creed odysey deluxe edition almaya karar verdim ben de 23 TL'ye geldiği için.Suana kadar steamdan bütün alımlarımı migros,d&r dan vs cüzdan kodu alarak yaptım çünkü kendi kredi kartım yok, babam da kullanmama izin vermiyor.Kısaca epic Games için cüzdan kodu alabileceğim bir yer var mı mağaza olarak?
kank git şoktan filan papara kartı al ya da herhangi bir kart at ona parayı telefonun varsa

Papara sanal kart oluştur telefonunu kaydet zaten isteyecektir. Telefon numaranı ver carrefour kasiyerine direkt yatırılması lazım paranın.

Geri