Ayarlardan dili türkçe yapıyorum, resimlerde gördüğünüz gibi ayarlarda dil türkçe ama anasayfada ingilizce olarak kalıyor sebebi nedir? MC storeden indirmiştim bide kendi sitelerinden indirip deneyeim dedim de aynı sorunla yine karşılaştım bilen eden varsa bi el atın be rahatsız etmeye başlıyor.
Ayarlardan dili türkçe yapıyorum, resimlerde gördüğünüz gibi ayarlarda dil türkçe ama anasayfada ingilizce olarak kalıyor sebebi nedir? MC storeden indirmiştim bide kendi sitelerinden indirip deneyeim dedim de aynı sorunla yine karşılaştım bilen eden varsa bi el atın be rahatsız etmeye başlıyor.
lan laf atacağınıza bildiğiniz bişey varsa yardım edin **
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşlar sorunu çözdüm başka biri daha bu sorunu yaşarsa diye buraya yazıyorum, başlata bas pc ayarlarına git arama kutusuna dil yaz çıkan sayfada Türkçe ve İngilizce olan seçili diller olacaktır ingilizceyi sil türkçe kalsın tamamdır sorun epic games de değil yani pc de