Bana kalırsa dl2 ama sen ne tür oynamayı seviyorsun ona bağlıbeyler çoook arada kaldım ikiside güzel oyunlar hangisi alınır öncelikle
hem oyunun haritası oyuncak gibi ne kadar oynasanda zevk alabiliyorsun ekstra olarak 2.dlc gelcek onla kalmayıp 2. universty güncellemesi alıcak oyun baya aktif tutuluyo (ne kadar sevdiğim belli)ikisinide oynadık bitirdik
dying light 2 alabilirsin daha çok sarıyor hemde canın sıkılırsa online atabilirsin arkadaşlarınla
dl2 bitirdim güzel oyun, cyberpunk oyun başında 10dk ara sahne verdi diye alt f4 çekip iade etmiştim 10 dk adamın sigara içmesinimi izleyecem sahneyi geç seçeneği koyar insan orayabeyler çoook arada kaldım ikiside güzel oyunlar hangisi alınır öncelikle
Y basarsan geçerdl2 bitirdim güzel oyun, cyberpunk oyun başında 10dk ara sahne verdi diye alt f4 çekip iade etmiştim 10 dk adamın sigara içmesinimi izleyecem sahneyi geç seçeneği koyar insan oraya
Agaların da alıyorsa dying light 2 yoksa cp al. Dying light 2 tek başına oynanacak kadar iyi değil.beyler çoook arada kaldım ikiside güzel oyunlar hangisi alınır öncelikle
alıcaktıkta videodan izledim büyük görevleri felan var mı yoksa hep küçük görevler mi varAgaların da alıyorsa dying light 2 yoksa cp al. Dying light 2 tek başına oynanacak kadar iyi değil.
Büyük de küçük de var, genel olarak parkur bazlı.alıcaktıkta videodan izledim büyük görevleri felan var mı yoksa hep küçük görevler mi var
tüm tuşlara bastım geçmediY basarsan geçer
dediğin gibi sinematik çok fazla aşırı hemde