Neler Yeni

epic games gta 5 verdi yeter anladık

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
Oyunu indiriyorum 1 mb ile fakat şimdi 0 ile 100 arası gidiyor sürekli ve 0 da uzun bir sürek kalıyor bunun nasıl çözebilirim ?
Şuan serverlar gg durumda. Biraz bekle indirmek için. Millet siteye giremiyor hala.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,286
İsim
........
sunucuları çöktü oyle bi anda bedava yaparlarsa altyapıları sağlam olmazsa olacak şey o

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
İşte bunu sevmiyorum. Ufak bir şeyde fanboyu olup, Steam'e laf atanlar bile var.

Sunucu yoğunluğundan dolayı öyle. Düzelecektir.
Steam e tabi ki laf atarlar. Epic games her hafta 1 veya 2 oyunu ücretsiz yaptı. Üstüne üstlük bu hafta gta v gibi bir oyun verdi. Ubisoft bedava assassin's creed 2 verdi. Origin de bir tane ac oyunu verdi diye hatırlıyorum. Steam ne yaptı? HİÇBİR ŞEY.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,021
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Steam e tabi ki laf atarlar. Epic games her hafta 1 veya 2 oyunu ücretsiz yaptı. Üstüne üstlük bu hafta gta v gibi bir oyun verdi. Ubisoft bedava assassin's creed 2 verdi. Origin de bir tane ac oyunu verdi diye hatırlıyorum. Steam ne yaptı? HİÇBİR ŞEY.
Steam'de Tomb Raider vermişti. Bedava oyun vermeye başladığından beri Epic Games'e daha sıcağım ama Steam'de iyi yani.

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Steam o konuda cimri evet. Ama bazen indirimleri çok iyi oluyor.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,286
İsim
........
bedava oyunu almayınca kendini jeff bezos fln sanıyorsan yanlış yerdesin. technopat sosyal yan stüdyo
Heoinizden once ben aldim merak etme aktif olarak oyun oynama olsun kulandigim bir platform zaten zamananinda sevmeyen sonra 1 oyunla fanboy olanlara lafim

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Steam'de Tomb Raider vermişti. Bedava oyun vermeye başladığından beri Epic Games'e daha sıcağım ama Steam'de iyi yani.
Tabi ki iyi. Hatta doğru düzgün epic games kullanan biri bile değilim. Ama bu karantina günlerinde böyle oyunlar dağıtmaları çok kullanıcı çekti. Bu arada ben hala giremiyorum siteye. 403 FORBİDDEN hatası alıyorum. Çözümü var mı yoksa düzelir mi?

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,021
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Tabi ki iyi. Hatta doğru düzgün epic games kullanan biri bile değilim. Ama bu karantina günlerinde böyle oyunlar dağıtmaları çok kullanıcı çekti. Bu arada ben hala giremiyorum siteye. 403 FORBİDDEN hatası alıyorum. Çözümü var mı yoksa düzelir mi?
Bizim uygulayabileceğimiz bir çözümü yok maalesef. VPN ile farklı ülkeden bağlanmak da işe yaramıyor, sanırım ana sunucu çökmüş. Biraz bekleyeceğiz gibi.

Köl Tigin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Hakan Yöyen
forumda gerçek işi olanların yerini gasp etmeyin aga ya forum şu an epic games çöktü gta 5 beleş anladık yeter atmayında gerçekten yardıma ihtiyaci olanlara yardım edelim
Bu konuyu açarak eleştirdiğiniz kişilerden farkınız olmadığını kanıtlamış oluyorsunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,386
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom