Epic Games Gta5 verir mi?

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
312
Gta5 steamde indirimde almayı düşünüyorum. Ama alırsam epic games bedava verirse kahrolurum. Steam indirimleri 2 ocakta bitiyor. Epic gamesin tüm oyunları dağılmasını beklersem steamdeki indirim bitecek birde epic games gta5 vermezse birsey alamayacam

gta5 vermez bence (ytd) daha önceden de verdi ve bayağı büyük oyun fiyat olarak şu an kaldıracak bütçeleri olduğuna inanmıyorum.

Gta5 steamde indirimde almayı düşünüyorum. Ama alırsam epic games bedava verirse kahrolurum. Steam indirimleri 2 ocakta bitiyor. Epic gamesin tüm oyunları dağılmasını beklersem steamdeki indirim bitecek birde epic games gta5 vermezse birsey alamayacam
Daha önce verdiler daha vermezler bence düşük ihtimal ama belki verebilirler ben senin yerinde olsam Steam indirimlerine göz gezdirirdim

Bence vermezler. Bir kere yaptı ve kullanıcı sayısını kayda değer arttırdı. Daha da ihtiyaç duymaz.

bu gidişle gtasan zor verirler.

imkanı yok

GTAV biraz zor gibi ama ertelenmezse önümüzdeki yıl GTA VI çıkış yapacak, belli de olmaz bi' çılgınlık yapabilirler...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,093,335
Üyeler
173,800
Son üye
berk0101
Geri