Knnmw
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,411
Dedim kupon verirse spider man falan alırım ama alamayacağım gibi.mega indirim diye geçmiyor
Dedim kupon verirse spider man falan alırım ama alamayacağım gibi.mega indirim diye geçmiyor
bende istiyorumspider man falan
Saat kaçta başlıyor?bende istiyorum
akşam 6 da başlar büyük ihtimalleSaat kaçta başlıyor?
Steam indirimlerine de hiç bakmadım buna bakar mıyım bilmiyorum ama aklımda bulunsunakşam 6 da başlar büyük ihtimalle
Neden steam hocam arasındaki fark nedir aynı oyun zatenepic uygun fiyat olsada steam den devam
arayüzü, profili,. item pazari, oyun çeşitliliği. özelleştirmesi fazla. levele, vitrine bile para döküyor millet. epic coooook geri ama bende takmıyorum bunlari. hangisi hesaplisi ise ondan alirim.Neden steam hocam arasındaki fark nedir aynı oyun zaten
arkadaşın belirttiği gibi özelleştirmeler falan çok iyi bence o yüzden steam devamNeden steam hocam arasındaki fark nedir aynı oyun zaten
Evet hocam.steam daha iyi fakat oyun fiyatları malum steam de bile çok fazla artış var epic games alacağım oyunları daha makul bir fiyata verirse oradan alırım diye düşünüyorumarkadaşın belirttiği gibi özelleştirmeler falan çok iyi bence o yüzden steam
%25 KUPON olsaydı keşke ya nays ile 150tlye alacaktım.bende istiyorum
18 yaş altı yapabiliyomu hocamnays hesabın varsa nays kartın ile alıaksın sonra cashback gelir
galiba olmuyor18 yaş altı yapabiliyomu hocam