Epic Games GTA5'i Tekrar Ücretsiz Yapar mı?

rainbow verilmeyecek nedeni ise oyunda zaten hileler var oyunu bedava yapıp toxic veletler olmamalı üstüne birde türk oyuncu topluluğu oyun şuan bence gayet güzel gidiyor ea oyunu yada ac origins fln verebilir fr cry serisinden bir oyunda olabilir

arkadaşlar sizce yaparmı geçen sene pc kötüydü alamamıştım ama şunaki pc baya iyi almak istiyorum
Zaten Rainbow indirimde 35 TL fln alın yüzlerce saat geçirirsiniz bu arada sizi üzmek istemem ama Rainbow ücretsiz verilmez oyunda hileler çok olmasada var zaten ücretsiz yapıp kemik kitleyi kaybetmek istemezler.

Yapmışlığı var.Alien:Isolation'ı iki kere vermişlerdi.
Alien'ı zamanında Steam'den %90indirimle 2.70 TL'ye aldım Gta5 ile aynı düzeyde bir oyun değil hocam.

İmkansız. Yaptığı bir oyunu bir daha yapmaz.
Bir kaç kere aynı oyunu ücretsiz yapmıştı diye hatırlıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer öyle olursa 10-20Hesap açar tanesi 10Tl den satarım.

Öyle bir şey yok. Overcooked, Alien Isolation gibi oyunları 2 kere ücretsiz yaptı.
GTA5 ile steam'den zamanında 2.70 TL'ye aldığım Alien yada indirimlerde 10 TL'ye düşen Overcooked aynı düzeyde oyunlarmı 🙄🙄🙄

GTA5 ile steam'den zamanında 2.70 TL'ye aldığım Alien yada indirimlerde 10 TL'ye düşen Overcooked aynı düzeyde oyunlarmı 🙄🙄🙄
Ben aynı oyunlar diye bir şey demedim? Arkadaş ''İmkansız'' demiş. Ayrıca lütfen benim mesajlarıma cevap verme artık bıktım senden engeli yiyeceksin yakında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,258
Üyeler
185,052
Son üye
alibabapro31
Geri