Hyper_Dream
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 360
- Konu Sahibi Konu Sahibi
keşkeKeşke rainbow verse ya da AC Valhalla falan
keşkeKeşke rainbow verse ya da AC Valhalla falan
Birde veriyorlarmış ayakta alkışlarım ya. keşke verselerde böyle mutluluktanölsemkeşke
Zaten Rainbow indirimde 35 TL fln alın yüzlerce saat geçirirsiniz bu arada sizi üzmek istemem ama Rainbow ücretsiz verilmez oyunda hileler çok olmasada var zaten ücretsiz yapıp kemik kitleyi kaybetmek istemezler.arkadaşlar sizce yaparmı geçen sene pc kötüydü alamamıştım ama şunaki pc baya iyi almak istiyorum
AC Valhalla vermezler.Çok umutlanma bence.Keşke rainbow verse ya da AC Valhalla falan
Alien'ı zamanında Steam'den %90indirimle 2.70 TL'ye aldım Gta5 ile aynı düzeyde bir oyun değil hocam.Yapmışlığı var.Alien:Isolation'ı iki kere vermişlerdi.
Büyük ihtimal ama rainbow verseler bile yeter beAC Valhalla vermezler.Çok umutlanma bence.
Genel olarak konuştuğu için öyle dedim.Ben de Gta 5 vereceğini sanmıyorum.Alien'ı zamanında Steam'den %90indirimle 2.70 TL'ye aldım Gta5 ile aynı düzeyde bir oyun değil hocam.
Öyle bir şey yok. Overcooked, Alien Isolation gibi oyunları 2 kere ücretsiz yaptı.İmkansız. Yaptığı bir oyunu bir daha yapmaz.
Bir kaç kere aynı oyunu ücretsiz yapmıştı diye hatırlıyorum.İmkansız. Yaptığı bir oyunu bir daha yapmaz.
GTA5 ile steam'den zamanında 2.70 TL'ye aldığım Alien yada indirimlerde 10 TL'ye düşen Overcooked aynı düzeyde oyunlarmıÖyle bir şey yok. Overcooked, Alien Isolation gibi oyunları 2 kere ücretsiz yaptı.
Ben aynı oyunlar diye bir şey demedim? Arkadaş ''İmkansız'' demiş. Ayrıca lütfen benim mesajlarıma cevap verme artık bıktım senden engeli yiyeceksin yakında.GTA5 ile steam'den zamanında 2.70 TL'ye aldığım Alien yada indirimlerde 10 TL'ye düşen Overcooked aynı düzeyde oyunlarmı![]()