Cyberpunk tercihimdir şahsenmega indirim de rdr2 alıyorum ama yanına ne almalıyım emin değilim hogwarts legacy, assassins creed origins, odyssey, valhalla, cyberpunk ve far cry serisinden bir oyun arasında kaldım.
CP2077 al geç, diğerleri hava civa hep.mega indirim de rdr2 alıyorum ama yanına ne almalıyım emin değilim hogwarts legacy, assassins creed origins, odyssey, valhalla, cyberpunk ve far cry serisinden bir oyun arasında kaldım.
witcher 3 wild hunt complete edition 165 tl onu kaçırma onun haricinde last of us 1 god of war hogwart legacy bunları almanı tavsiye ederim assasin creed bence asla alma satdığım oyunlar yanında baya çöp kalırmega indirim de rdr2 alıyorum ama yanına ne almalıyım emin değilim hogwarts legacy, assassins creed origins, odyssey, valhalla, cyberpunk ve far cry serisinden bir oyun arasında kaldım.
watch dogs 2 nasılwitcher 3 wild hunt complete edition 165 tl onu kaçırma onun haricinde last of us 1 god of war hogwart legacy bunları almanı tavsiye ederim assasin creed bence asla alma satdığım oyunlar yanında baya çöp kalır
cp2077 hava civa asıl tek olayı ihtişamlı grafikleri başka hiç bir olayı yok o oyununCP2077 al geç, diğerleri hava civa hep.
gta benzeri açık dünya temalı bir oyun o tarzı seviyorsan seversin beni fazla sarmamıştı dediğim gibi witcher 3 god of war last of us 1 benim sana tavsiye edeceğim oyunlarwatch dogs 2 nasıl