Renoverte
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
Merhabalar, elimde 1700 TL değerine sahip bir Epic Games hesabı var. İçinde ücretsizler dışında 19 tane oyun bulunuyor. Ve ben 470 TL gibi bir fiyat koymak istiyorum. İnstagram üzerinden güvenlikle alışveriş yaptığınız bir hesap varsa verebilir misiniz? Hesap gerçekten benim için çok önemli ve elimde kaldı. Bir dolandırıcıya vermek istemiyorum ve paramı almak istiyorum. Ödemeyi İninal üzerinden yapıcam bunda bir sıkıntı çıkar mı? Hesap kurulalı 1.5 yıl oluyor.
1. SORU: Güvenlikle alışveriş yaptığınız bir Instagram hesabı varsa verebilir misiniz? (Epic Games)
2. SORU: Inınal ile ödeme alırken sıkıntı çıkar mı?
3. SORU: Bütün yazışmaları SS almalı mıyım? Neden?
4. SORU: Parayı mı yoksa hesabı mı ilk önce verilmeli?
5. SORU: Hesabın e-posta adresini yeni bir e-posta adresi açarak değiştirdim. Tel NO yu sildim. Şifreyi değiştirdim. Nicki değiştirdim. Adres kayıtlı değil. İsim soyisimi değiştirdim. Hesabı alan kişi benim herhangi bir kişisel bilgime ulaşabilir mi?
NOT: Hesap satış işinden gerçekten hiç anlamıyorum lütfen yardım edin...
NOT: Fotolardaki GTA V hesabın içinde değildir.
1. SORU: Güvenlikle alışveriş yaptığınız bir Instagram hesabı varsa verebilir misiniz? (Epic Games)
2. SORU: Inınal ile ödeme alırken sıkıntı çıkar mı?
3. SORU: Bütün yazışmaları SS almalı mıyım? Neden?
4. SORU: Parayı mı yoksa hesabı mı ilk önce verilmeli?
5. SORU: Hesabın e-posta adresini yeni bir e-posta adresi açarak değiştirdim. Tel NO yu sildim. Şifreyi değiştirdim. Nicki değiştirdim. Adres kayıtlı değil. İsim soyisimi değiştirdim. Hesabı alan kişi benim herhangi bir kişisel bilgime ulaşabilir mi?
NOT: Hesap satış işinden gerçekten hiç anlamıyorum lütfen yardım edin...
NOT: Fotolardaki GTA V hesabın içinde değildir.