farukguneri
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
Merhabalar Epic Games'de bir sürü oyunum var acaba kaç tl eder ? (oyunların hepsini bedavaya aldım bu arada) ve satarken nelere dikkat etmeliyim ?
İçinde güzel oyunlar var. GTA just cause 4 ac watch Dogs gibi. Ancak bunlar ücretsiz oldu ve değerleri düştü. Ama GTA dan dolayı bile en az 50 eder diye düşünüyorumMerhabalar Epic Games'de bir sürü oyunum var acaba kaç TL eder ? (oyunların hepsini bedavaya aldım bu arada) ve satarken nelere dikkat etmeliyim ?
Şahsi olarak hesabı alacaklarını düşünmüyorum.Merhabalar Epic Games'de bir sürü oyunum var acaba kaç TL eder ? (oyunların hepsini bedavaya aldım bu arada) ve satarken nelere dikkat etmeliyim ?
evet evet başlıkta da belirttiğim gibi zaten hepsini beleş topladımALınmaz zaten de çoğu bedava olan oyunlar değil mi?
Bence 20-25'e satabilirsin yine de kar edersiniçindeki oyunları oynamadığım için hesabı elimden çıkarmak amaçlı sormuştum teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet evet başlıkta da belirttiğim gibi zaten hepsini beleş topladım![]()
50 Ediyorsa iyi ya bedavadan 50 lira güzel olur valla30-50 arası eder.
Ben 50 vermezdim ama belki veren olur.50 Ediyorsa iyi ya bedavadan 50 lira güzel olur valla![]()
![]()
![]()
Hocam 40-50 lira için güzelim hesabı satma. Oyun dolu. İleride oynarsın illaki.Merhabalar Epic Games'de bir sürü oyunum var acaba kaç TL eder ? (oyunların hepsini bedavaya aldım bu arada) ve satarken nelere dikkat etmeliyim ?