Şu an beleş mi?fm ve hitman de beleş verildi
Şu an beleş mi?fm ve hitman de beleş verildi
Hitman 3 verilmedi ya ilk oyunu beleş verdiler 3 yeni oyun.fm ve hitman de beleş verildi
@Ukhai satın aldığı oyunlarda var 70tl aşağısına ikisinide alabilirsen banada söyle70TL ye alıcı bulur gibii
hayırŞu an beleş mi?
Ben senin 70TL eder yazmana güldüm. RDR2 ve Dying Light 2 olan bir hesaba 70 yazmışsın neyin kafasını yaşıyorsun?@Ukhai satın aldığı oyunlarda var 70tl aşağısına ikisinide alabilirsen banada söyle![]()
E o zaman neden beleş verildi diyon şu an beleş değilse. Adam beleş mi verecek o oyunlari.hocam benim hesapta rdr2 hariç bütün oyunlar ve 64lira gibi komik bir fiyattan satışa koydum. 3 haftadır duruyor öyle.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hayır
beleş verilen şeye beleş verildi derim. şu an beleş olan şeye ise şu an beleş derim. beleşe ver diyen yok yani.E o zaman neden beleş verildi diyon şu an beleş değilse. Adam beleş mi verecek o oyunlari.
Fazla söyledin sankiÇok bir şey etmez galiba hepsi epicin ücretsiz verdiği oyunlar 50 TL alıcı bulursun belki.
konu hakkında bilgin yoksa boş yapma.Fazla söyledin sanki
Yahu adamlar neredeyse 5 liradan ver hesabı diyecek. Sen bana boş yapma diyorsun.konu hakkında bilgin yoksa boş yapma.