RDR2Epic Games'ten DLC'siz sadece CP77 aalacağım baska fiyatina değer dediginiz oyun var mı Epic Games'te oyun?
o var bende xbox konsolumda 152 TL'ye aldim
steamda var oThe Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition 99.99₺ öneririm
konusu neMass Effect
Galaksiyi tehdit eden tehlikeye karşı galaksideki ırkları birleştirerek savaşıyorsun 3 oyun boyunca. Witcher'ın uzay temalı versiyonu gibi düşünebilirsin.konusu ne
o yun bendede war hıc sarmadı benı sıldım daha yenıGalaksiyi tehdit eden tehlikeye karşı galaksideki ırkları birleştirerek savaşıyorsun 3 oyun boyunca. Witcher'ın uzay temalı versiyonu gibi düşünebilirsin.
biriside Outer wilds alin dedi o iyi mi?Galaksiyi tehdit eden tehlikeye karşı galaksideki ırkları birleştirerek savaşıyorsun 3 oyun boyunca. Witcher'ın uzay temalı versiyonu gibi düşünebilirsin.
ben bunları aldım secıp alabılırsın butcen warsaEpic Games'ten DLC'siz sadece CP77 aalacağım baska fiyatina değer dediginiz oyun var mı Epic Games'te oyun?
Onu da alabilirsin ama onun için güzel fakat oyunun ruhu yok demişlerdi.biriside Outer wilds alin dedi o iyi mi?
İlk oyunun aksiyonu kötüydü ondan sarmamış olabilir.o yun bendede war hıc sarmadı benı sıldım daha yenı
Outer Worlds ile karıştırdım, pardon.AMA epic geçen hafta ücretsiz verdi o oyunu.
hic farketmedim verdiysede sana zahmet iyi indirime girmis ve senin sevdigim bi kac oyun daha onerirmisinOnu da alabilirsin ama onun için güzel fakat oyunun ruhu yok demişlerdi.
AMA epic geçen hafta ücretsiz verdi o oyunu.
İlk oyunun aksiyonu kötüydü ondan sarmamış olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Outer Worlds ile karıştırdım, pardon.