Epic games indirmesi sıfırlandı

ByMhoNN

80+
Reaksiyon skoru
21
Son 2 gündür epic'ten gta5 indiriyordum. yaklaşık 60 gb indirmiştim. Dün her zamanki gibi indirmeyi duraktlatıp pcyi kapattım sabah kalktığım ve gta5in indirdiğim tüm dosyaları gitti indirme 0 dan başladı. O kadar uğraş zaman kaybı moralimi bozdu. Bunun sebebi nedir dosyalar kurtarılabilirmi?

Son 2 gündür epic'ten gta5 indiriyordum. yaklaşık 60 gb indirmiştim. Dün her zamanki gibi indirmeyi duraktlatıp pcyi kapattım sabah kalktığım ve gta5in indirdiğim tüm dosyaları gitti indirme 0 dan başladı. O kadar uğraş zaman kaybı moralimi bozdu. Bunun sebebi nedir dosyalar kurtarılabilirmi?
Dosyaların gittiğine emin misiniz? Epic games örneğin 100 GB indiricek, 40 indikten sonra kapanırsa kalan 60 GB indirmeyi sıfırdan alır

Dosyaların gittiğine emin misiniz? Epic games örneğin 100 GB indiricek, 40 indikten sonra kapanırsa kalan 60 GB indirmeyi sıfırdan alır
Evet gitti. Epic gamesten baktığım zaman kalan 113 gb diyor ayrıca oyunun indiği dosyanın boyutuna baktım oda 60 mb diyor.
Post automatically merged:

Normalde dediğiniz gibi kalan dosyaları indiriyordu ama bu sabah nedense tüm dosyaları silip sıfırdan başladı.

Gece indirin bence oyunu tek seferde açık dursun gece ne zararı oluyor ki?

Aynısı bende de oldu

Gece indirsemde tek seferde inmez maalesef. Gece indirmenin bir zararı varmı?
Post automatically merged:

Sonradan tekrar indirdinizmi peki?
Ne gibi bir zararı olabilirki gece indirmeyi başlat yatmadan önce sabah inmiş olur.

Gece indirsemde tek seferde inmez maalesef. Gece indirmenin bir zararı varmı?
Gece indirmenin tabii ki zararı yok bilgisayar ne anlasın geceden gündüzden. Aylardır durmadan çalışan bilgisayarlar var hiç bir sıkıntısı yok bilgisayarlar insanlar gibi 2-3 gün çalışmayla yorulmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,551
Üyeler
190,930
Son üye
efe saisho
Geri