epic games indirmeye devam ediyormu ?

aLoNeDarK33

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
459
merhaba arkadaşlar ben bugün fortnite indirmeye başladım ve oyunun 6 gb ı indirildi ama şimdi oyun oynayacağımdan ping olmaması için epic games i kapatmam lağzım indirmeyi duraklatsam ve geceleyin yatmadan önce tekrar başlatabilirmiyim acaba yoksa tekrar baştanmı başlar indirme ?

durdurup sonra tekrar başlatabilirsin sorun değil

merhaba arkadaşlar ben bugün fortnite indirmeye başladım ve oyunun 6 gb ı indirildi ama şimdi oyun oynayacağımdan ping olmaması için epic games i kapatmam lağzım indirmeyi duraklatsam ve geceleyin yatmadan önce tekrar başlatabilirmiyim acaba yoksa tekrar baştanmı başlar indirme ?
Duraklatabilirsin.

durdurup sonra tekrar başlatabilirsin sorun değil
indirmeyi duraklatsam internetteki gibi devam etmeme yada iptal olma sorunu olmaz değilmi yada durdurup epic games programını kapatsam ?

Durdurabilirsin. sorun olmaz. Bunu Epic games düşmanı olan ben bile biliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

indirmeyi duraklatsam internetteki gibi devam etmeme yada iptal olma sorunu olmaz değilmi yada durdurup epic games programını kapatsam ?
Olmaz Steam gibi

sorma sebebim internetten 4 5 gb bir oyun indiriyordum ve sonra bir işim olduğundan indirmeyi duraklattım ama sonra tekrar başlat dediğimde hata oldu dedi ve 5 gb ı gene indirmemi istedi okadar indirdiğim şey çöp oldu

Olmaz Steam gibi
tamam çok sağolun

sorma sebebim internetten 4 5 gb bir oyun indiriyordum ve sonra bir işim olduğundan indirmeyi duraklattım ama sonra tekrar başlat dediğimde hata oldu dedi ve 5 gb ı gene indirmemi istedi okadar indirdiğim şey çöp oldu
Sanırsam Crackli oyun. Google durduruyor. Böyle büyük programlar steam vs durdurmaz zaten

Sanırsam Crackli oyun. Google durduruyor. Böyle büyük programlar steam vs durdurmaz zaten
1616787516760.png

peki neden böyle bir uyarı veriyor onu söylermisiniz yada çık desem iptal eder mi? cidden ben onu sormaya çalışıyordum

epic games ten çıkma

duraklat ama launcheri kapatma

Bende öyle bir şey çıkmıyordu

Alıntıyı görüntüle
indirdiğim 6 gb ı riske atıp çıkış yap dedim meğersem indirmeyi kesiyormuş şimdi bidaha açtığımdaysa 30 gb ın 6 sı indiğinden 24 gb indirmeye devam ediyor sanki sıfırdan başlamış gibi ama daha az boyut indiriyor

X e değil durdurma işaretine bas
yok hocam zaten iptal etmem sadece duraklatmak istiyorum

Geri