Neler Yeni

Epic games launcher neden böyle görünüyor

Kraftoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Kraftoon
Epic games launcher indirdiğimden beri böyle görünüyor nasıl çözücem. Gördüğünüz gibi yan tarafı siyah ve görünmüyor.

Epic launch.PNG

Emre Avara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Epic Games Şuan Çoğu İnsan Giriyor Yani Çökme Gibi Durumlar Olabiliyor Ara Sıra Sende de Ona Benzer Bişey Olmuş

Sorum var

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Toprak
bende de indirme işleminde sürekli bağlantı kopuyor bunun nedenini ise cok fazla kullanıcının işleminden kaynaklı odugunu dusunuyorum, bır hafta ıcerısınde duzelecektir.

soyluadam

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dün gta 5 ücretsiz olduğundan beri dünyada bir çok insan giriyor bu yüzden sunucular yoğunlukta ve çökmeler yaşanabiliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mustafa Kurt
Epic games launcher indirdiğimden beri böyle görünüyor nasıl çözücem. Gördüğünüz gibi yan tarafı siyah ve görünmüyor.

Alıntıyı görüntüle
Merhaba bende de aynı sorun var. Ben 6-7 ay önce indirmiştim, yine böyleydi. Dün tekrar indirdim hala var. Uyumluluk sorun giderici de bir şeye yaramıyor. :/ Yani Epic in serverlerinin çökmesi ile alakası yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Dostum sorunu çözdüm. Programın çalıştırılacağı uyumluluk modunu Vista yap, sorun çözülüyor. (Win10 kullanıyorum)

Ekler

• h.PNG
    h.PNG
    683.4 KB · Hit: 43
Son düzenleme:

Kraftoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Kraftoon
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba bende de aynı sorun var. Ben 6-7 ay önce indirmiştim, yine böyleydi. Dün tekrar indirdim hala var. Uyumluluk sorun giderici de bir şeye yaramıyor. :/ Yani Epic in serverlerinin çökmesi ile alakası yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum sorunu çözdüm. Programın çalıştırılacağı uyumluluk modunu Vista yap, sorun çözülüyor. (Win10 kullanıyorum)
Peki bunu nerden yapıcam

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mustafa Kurt
Epic in üstüne gel, sağ tık yap, özeellikler, yukarıda uyumluluk var bas ona ordan windows vistayı seç.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,011,899
Üyeler
160,318
Son üye
annatar1907
Top Bottom