Ne oldu R ye mi taktın? Epic çöp veriyor diye geziyordun 5 dakika önce.Haklı.
Ne oldu R ye mi taktın? Epic çöp veriyor diye geziyordun 5 dakika önce.Haklı.
ama şunu diyorum sizin dediğiniz gibi olursa hiç bir oyun kötü değilkötü değil sen sevmemişsin
Bunlar yapılan herşeyi çok kolay yapılıyor sanıyor. Bir oyuna çöp demen için neden belirtmen gerek! Sırf sevmediğin için çöp demek basbaya aptallık.Beğenin demiyoruz.
Şu oyunlara çöp demeyin.
Yapmak için en az 1.5 yıl uğraşılıyor.
Sen kolay zannediyorsun belki fakat 1 harf bile fazladan yazılırsa oyun yapılırken her şey boşa gider...
O yüzden bir oyuna kötü diye çöp deme hakkınız yok!
ben ne yazmıştım önceden 2-3 oyun dışında diye yazmıştım bilip bilmeden konuşmaNe oldu R ye mi taktın? Epic çöp veriyor diye geziyordun 5 dakika önce.
Kötü ile çöp çok farklı şeyler. Üstelik de bir oyuna bir yorum yapacak isen neden de belirteceksin!ama şunu diyorum sizin dediğiniz gibi olursa hiç bir oyun kötü değil
tamam daha uzatmıyorum sen çok haklısın.Bunlar yapılan herşeyi çok kolay yapılıyor sanıyor. Bir oyuna çöp demen için neden belirtmen gerek! Sırf sevmediğin için çöp demek basbaya aptallık.
ben zaten diyorum bende çoğunu sevmedim ama sevmedim diyorum çöp demiyorumama şunu diyorum sizin dediğiniz gibi olursa hiç bir oyun kötü değil
Vermek zorunda değil ki bak steame ben buna şükrediyorumcities skylies , the long dark ve stranded deep oyunları dışında diğer oyunlar çöp gibime geldi :/
Cities Skylines - Steam Fiyat: 49.00
Oddworld New n Tasty - Steam Fiyat: 31.00
The Long Dark - Steam Fiyat: 50.00
Defense Grid 1 - Steam Fiyat: 18.50
Allien Isolation - Steam Fiyat: 59.00
Metro 2033 Steam - Fiyat: 31.00
Tropico 5 - Steam Fiyat: 69.00
Inside - Steam Fiyat: 31.00
Darkest Dungeon - Steam Fiyat: 39.00
My Time in Portia - Steam Fiyat: 89.00
Night in the woods - Steam Fiyat: 31.00
Stranded Deep - Steam Fiyat: 24.00
Solitairica - Steam Fiyat: 18.00
Torchlight 2 - Steam Fiyat 3 1.00
Jurcassic World Evolution - Steam Fiyat: 17.00
Şunu demek gerek işte. Sevmemek ile çöp demek çok ayrı şeyler.ben zaten diyorum bende çoğunu sevmedim ama sevmedim diyorum çöp demiyorum
Haklısın.Kötü ile çöp çok farklı şeyler. Üstelik de bir oyuna bir yorum yapacak isen neden de belirteceksin!
kardeşim sana bir şey sorucam logitech f310 iyi mi her oyuna oluyor muŞunu demek gerek işte. Sevmemek ile çöp demek çok ayrı şeyler.