Neler Yeni

Epic Games Niye Bu Kadar Kötü Oyunlar Verdi ?

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
bana göre kötü oyunlar o yüzden çöp oyunlar verdi dedim sen verdiği oyunları sevmişsin sana göre çok iyi oyunlar verdiler bu kadar ben sevmeyince 2 saattir git yabancılara bak diyorsun çoğu kesim sevince ben de sevmek zorunda değilim
1608623138526.png

Flacks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
Baran Durmaz
Sen sevmek zorunda değilsin ama bedava verilen oyunlar hakkında kötü yorum yapma hakkına da sahip değilsiniz. Uzun yıllardır oyun sektörü ile haşir neşir biri olarak söylüyorum, yaptığınız emeğe saygısızlıktan başka bir şey değil.
o zaman 650 TL'ye çıkan çok güzel oyunlara pahalı değmez falan demeyin o da emeğe saygısızlık

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
bana göre kötü oyunlar o yüzden çöp oyunlar verdi dedim sen verdiği oyunları sevmişsin sana göre çok iyi oyunlar verdiler bu kadar ben sevmeyince 2 saattir git yabancılara bak diyorsun çoğu kesim sevince ben de sevmek zorunda değilim
verdiği oyunları benlik değil bende pek beğenmesemde anlayışla karşılıyorum ve susuyorum zaten kimse beğenmek zorunda değil fakat bunu epic çöp oyunlar verdi demekte yanlış bir şey adamlar zaten bu etkinlik bitince bedava oyun dağıtmaya devam edecektir belki ozaman istediğiniz oyunlar gelebilir

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
o zaman 650 TL'ye çıkan çok güzel oyunlara pahalı değmez falan demeyin o da emeğe saygısızlık
Bunun konuyla ne ilgisi var? Siz iyi misiniz? Ben hiçbir zaman da öyle bir cümle kurmadım rastgele şeyler uydurmayın! Ki dolar kuru yüzünden o fiyatlara çıkıyor. Saçmalıyorsunuz.

Flacks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
Baran Durmaz
verdiği oyunları benlik değil bende pek beğenmesemde anlayışla karşılıyorum ve susuyorum zaten kimse beğenmek zorunda değil fakat bunu epic çöp oyunlar verdi demekte yanlış bir şey adamlar zaten bu etkinlik bitince bedava oyun dağıtmaya devam edecektir belki ozaman istediğiniz oyunlar gelebilir
bence zaten oyun vermeleri iyi bir şey ama kötü oyunlar verdiler 2 oyun dışında bunu kabul edin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunun konuyla ne ilgisi var? Siz iyi misiniz? Ben hiçbir zaman da öyle bir cümle kurmadım rastgele şeyler uydurmayın! Ki dolar kuru yüzünden o fiyatlara çıkıyor. Saçmalıyorsunuz.
ben sana demedim genel olarak söyledim

Mauro İcardi

80+ Bronze
Anca gülün
Böyle şeyleri alttan almak için gülüyorsanız daha çoook güleceksiniz...

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
bence zaten oyun vermeleri iyi bir şey ama kötü oyunlar verdiler 2 oyun dışında bunu kabul edin
ben zaten diyorum bende long dark var birde stranded deep haricinde bende pek beğenmedim ama çöpte demiyorum

Flacks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
Baran Durmaz

Mauro İcardi

80+ Bronze
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben sana demedim genel olarak söyledim
Hangi iki oyun?
Ben sana 5 oyun saydım ve diğerlerinide sevenler çok var yine söylüyorum...

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Ya bak kardeşim, ben verilen her oyunu daha önce oynadım, sevmediklerim de oldu ama bu tamamen benim zevkim dolayısıyla oldu. Gelip burda bir oyuna çöp demek için neden belirtmem gerek. Kimse bir oyunu sevmediği için çöp diyemez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,911
Üyeler
161,161
Son üye
Kayradecnn
Top Bottom