Detroit alınırsteama göre bu fiyatı ugun gördüm normalde şuan almasam daha iyi olur ama epicte de artacak diye korkuyorum sizce artar mı ve bu fiyata değer mi?
şuan indirimi yok ama sepeti 200tl ye tamamlayip %33 indirim kullanabilirsin eklemeyi unutmuşum birde nays la alirsan ordadan %10 muydu %15 miydi geri ödeme alirsinpeki detroit indirime girer mi yoksa 142 TL ye alayımmı
İkisi mi bu fiyata anlamadımsteama göre bu fiyatı ugun gördüm normalde şuan almasam daha iyi olur ama epicte de artacak diye korkuyorum sizce artar mı ve bu fiyata değer mi?
Link atsanaaynen ikisi 275
58 tl civarı bir oyun bulamadım güzelşuan indirimi yok ama sepeti 200tl ye tamamlayip %33 indirim kullanabilirsin eklemeyi unutmuşum birde nays la alirsan ordadan %10 muydu %15 miydi geri ödeme alirsin
knk epic games te üstten kupon alıyon iki oyunu sepete ekliyon 275 tl ediyorLink atsana
ben örnek verdim 200 tl ve üzeri olması yeterli %33 indirim istiyorsan yazdıgım gibi üstünede nays kullanırsan daha uyguna denk gelir58 TL civarı bir oyun bulamadım güzel
Mesaj otomatik birleştirildi:
knk epic games te üstten kupon alıyon iki oyunu sepete ekliyon 275 TL ediyor