Total war saga troy ilk başlarda hiçbirşey anlamıyorsun ama sonradan sarıyorEpic gamesteki oyunlar iyi olduğuna göre bana yüksek bütçeli yapımlar dışında (gta 5 ark vs.. gibi) oyun önerin gta 5 ten itibaren tüm ücretsiz oyunları aldım.Bu aralar oyunsuzumda hem
GTA 5 den itibaren dedim arkham city gta 5 den önce verildiBatman arkham city yorumları iyiydi
strateji oyunlarıyla aram yokTotal war saga troy ilk başlarda hiçbirşey anlamıyorsun ama sonradan sarıyor
Valla bilmiyorum ya bende çok karışmış oyunlar . Bir de overcooked var eğlenceli olur gta5'ten sonra mı verildi yine emin değilim amaGTA 5 den itibaren dedim arkham city gta 5 den önce verildi
Valla bilmiyorum ya bende çok karışmış oyunlar . Bir de overcooked var eğlenceli olur gta5'ten sonra mı verildi yine emin değilim ama
sıkıntı yok evet ovecooked gta dan sonra verildi de arkadaşlarla oynanmayınca beni çok sarmadıValla bilmiyorum ya bende çok karışmış oyunlar . Bir de overcooked var eğlenceli olur gta5'ten sonra mı verildi yine emin değilim ama