Far cry6 saydıklarının yanında hiç bir şey. Cp2077/Dying Light2 veya Valhalla/Dying light2 yapabilirsin.Assassin's Creed Valhalla
Dying Light 2 Stay Human
Cyberpunk 2077
Far Cry® 6
bu oyunlar arasında kaldım 2 tane alacağım sizce hangilerini almalıyım tavsiyede bulunabilirmisinizhttps://store.epicgames.com/tr/p/cyberpunk-2077
cp2077 kesin almayı düşünüyorum ama dying light2 ve valhalla arasında kaldım 2. olarak hangisini almalıyımFar cry6 saydıklarının yanında hiç bir şey. Cp2077/Dying Light2 veya Valhalla/Dying light2 yapabilirsin.
ps4 te var o yüzden almıyorumgood of war
ne değişiyor normaliyle bundle arasındaki fark nedirgood of war
Mesaj otomatik birleştirildi:
dying light2 alıcak olursanız 150 TL olan bundle var hocam onunla alın çok iyi fiyat.
2. oyun olarak sence ne almalıyımBence Cyberpunk 2077yi eleyebilirsin.
Oyun + 2 ek içrik ve 25 tl daha uygunps4 te var o yüzden almıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne değişiyor normaliyle bundle arasındaki fark nedir
sence ne yapmalıyım dying light 2 mi alayım yoksa ac valhalla mıOyun + 2 ek içrik ve 25 TL daha uygun
Dying Light ve Valhalla ?cp2077 kesin almayı düşünüyorum ama dying light2 ve valhalla arasında kaldım 2. olarak hangisini almalıyım
2 sinide oynamadım ama ben dying light 2 alırdım zira zombi konulu oyunları seviyorum burada kendi zevkine göre karar vermelisin hangisinin konusu senin için ilgi çekici ise onu almanı tavsiye ederim dostum.sence ne yapmalıyım dying light 2 mi alayım yoksa ac valhalla mı
1. oyun olarak cyber punk 2077 alıcam 2. oyun olarak ne alayım ona karar vermedim o iki oyun arasında kaldım onu yazmıştım ikinci oyun olarak ne alayım diyeDying Light ve Valhalla ?
250, 270 TL civarıToplam bütçenizi söylerseniz belki daha efektif bir öneride bulunabilirim?