geri açtığnızda 0'dan başlıyor gibi yapıyor örn:ben gta 5 in bi 20 30 gb sini indirmiştim daha önceden ama dün indirmeyi devam ettirdiğimde en baştan başladı 14 gb tı indi dün. benim önceden indirdiğim 20 gb nereye gitti?
Nba 2k 21 beles oldu biliyorum konuyla alakasiz ama beles al oyunuben gta 5 in bi 20 30 gb sini indirmiştim daha önceden ama dün indirmeyi devam ettirdiğimde en baştan başladı 14 gb tı indi dün. benim önceden indirdiğim 20 gb nereye gitti?
Bilmeyen Kaldımı BilmemNba 2k 21 beles oldu biliyorum konuyla alakasiz ama beles al oyunu
hayır böylle değil 104 ten başlayıp indirmişti , dün filan yine 104 ten başladı.geri açtığnızda 0'dan başlıyor gibi yapıyor örn:
50gb oyun indiriyorsunuz :
10gb indirdiniz kapattınız geri açtığınızda 40 gb inmeye başlar ama 0'dan başlıyor gibi yapar büyük ihtimal bundan
(İşine yarasa en iyi yanıt olarak işaretleyebilirsiniz )
biliyorum , yinede teşekkürler.Nba 2k 21 beles oldu biliyorum konuyla alakasiz ama beles al oyunu
Değişik normalde epic'te hiç öyle bir sıkıntı yaşamadımhayır böylle değil 104 ten başlayıp indirmişti , dün filan yine 104 ten başladı.