Neler Yeni

Yardım Epic Games Oyun Önerisi

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
Emir
Arkadaşlar selamlar normalde hikayeli oyunlar oynamazdım fakat geçenlerde witcher 3 indirip oynadım.Fps oyunlarından o kadar toxiclenip sıkılmışım ki ilaç gibi geldi.İlk oynadığım hikayeli oyunda witcher 3 olması sebebiyle kaliteli oyun arıyorum.Birkaç tane oyun gördüm,assasin's creed serisi,become human vs fakat bana çekici gelmediler.Fantastik/bilim kurgu kısaca değişik antin kuntin şeyler arıyorum.Aklımda dying light 2 var.God of war diyenler gelmeden önce söyleyeyim.Yıllar önce bir yt kanalından oyunu izledim ve finalini vs şeyleri hatırladığım için haliyle oyunu oynayacak heves kalmadı.Bütçe maks 500tl

catsped

80+ Bronze
Ghost Of Tsushima oynayabilirsin. Parayla almadan oynamıştım ben veya Steam'da ucuza strateji oyunları var Northgard gibi, Age of Empires gibi, Settlement Survival gibi. Onlarda çok saran oyun tarzlarıdır. Yalnız bir sıkıntısı var oynadıkça oynayasın geliyor. Bir oturuşta 5-6 saat oynuyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Burak Kuyucaklioglu
Arkadaşlar selamlar normalde hikayeli oyunlar oynamazdım fakat geçenlerde witcher 3 indirip oynadım.Fps oyunlarından o kadar toxiclenip sıkılmışım ki ilaç gibi geldi.İlk oynadığım hikayeli oyunda witcher 3 olması sebebiyle kaliteli oyun arıyorum.Birkaç tane oyun gördüm,assasin's creed serisi,become human vs fakat bana çekici gelmediler.Fantastik/bilim kurgu kısaca değişik antin kuntin şeyler arıyorum.Aklımda dying light 2 var.God of war diyenler gelmeden önce söyleyeyim.Yıllar önce bir yt kanalından oyunu izledim ve finalini vs şeyleri hatırladığım için haliyle oyunu oynayacak heves kalmadı.Bütçe maks 500tl
souls serisine baslayabilirsin

Arkadaşlar selamlar normalde hikayeli veya fps harici oyunlar oynamazdım fakat geçenlerde witcher 3 indirip oynadım.Fps oyunlarından o kadar toxiclenip sıkılmışım ki ilaç gibi geldi.İlk oynadığım hikayeli oyunda witcher 3 olması sebebiyle kaliteli oyun arıyorum.Birkaç tane oyun gördüm,assasin's creed serisi,become human vs fakat bana çekici gelmediler.Fantastik/bilim kurgu kısaca değişik antin kuntin şeyler arıyorum.Aklımda dying light 2 var.God of war diyenler gelmeden önce söyleyeyim.Yıllar önce bir yt kanalından oyunu izledim ve finalini vs şeyleri hatırladığım için haliyle oyunu oynayacak heves kalmadı.Bütçe maks 500tl
kanka gow falan bende sevmedim oyunun ilk 1.3 saatinde dedimki herhalde ben oyunun sonua kadar böyle milletle dövüşücem dedim iade ettim
detroit aslında sevebileceğin oyunlardan biridir oynamadıysan crysis serisi falan bak
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka gow falan bende sevmedim oyunun ilk 1.3 saatinde dedimki herhalde ben oyunun sonua kadar böyle milletle dövüşücem dedim iade ettim
detroit aslında sevebileceğin oyunlardan biridir oynamadıysan crysis serisi falan bak
mafia 1 2 olabilir

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ghost Of Tsushima oynayabilirsin. Parayla almadan oynamıştım ben veya Steam'da ucuza strateji oyunları var Northgard gibi, Age of Empires gibi, Settlement Survival gibi. Onlarda çok saran oyun tarzlarıdır. Yalnız bir sıkıntısı var oynadıkça oynayasın geliyor. Bir oturuşta 5-6 saat oynuyorsun.
Tsushimaya baktım fakat 1k.Bir oyuna şu anlık 1k vermek istemiyorum.Diğer strateji oyunlarını ise zamanında mobilde oynadığım için şu anlık hikayeli oyunlar arıyorum teşekkürler yine de

souls serisine baslayabilirsin
Teşekkürler bi bakayım

mafia 1 2 olabilir
Gow u sevdım fakat önceden finaline kadar izlediğim için oynama hevesi yok.

Top Bottom