Neler Yeni

EPİC GAMES OYUNLARI STEAM REMOTE PLAY İLE OYNANABİLİR Mİ ?

KSF Eren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Abdullah Eren Altunışık
Instagram
ksferen
Discord
KSF Eren#5807
Merhabalar epic games den fc24 aldım. Arkadaşımla veya kardeşimle uzak dan oynamak istiyorum fakat oyun dışı oyun ekleyince steamdan açılmıyor fc24 bunu halletmenin başka bir yolu var mı ? Sadece fifa içinde olmayabilir başka her türlü oyun için bu hizmeti kullanabilir miyim ? Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim teşekkürler.

CupOk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
.
Parsec kullanın

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,558
İsim
ismail
Epic games'den aldığın oyunu steam'de sence oynayabilir misin? Steam böyle birşeye anlaşma olmadığı müddetçe izin verir mi sence?

KSF Eren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Abdullah Eren Altunışık
Instagram
ksferen
Discord
KSF Eren#5807
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Epic games'den aldığın oyunu steam'de sence oynayabilir misin? Steam böyle birşeye anlaşma olmadığı müddetçe izin verir mi sence?
benim bilmediğim vardır belki niye kızıyonuzki

KSF Eren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Abdullah Eren Altunışık
Instagram
ksferen
Discord
KSF Eren#5807

shahbaztr

80+
biraz düşünsen olmayacağı cevabına ulaşırdın bence ama sizde hata yok sizi bu hale getiren yöneticiler hatalı hep

KSF Eren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Abdullah Eren Altunışık
Instagram
ksferen
Discord
KSF Eren#5807
biraz düşünsen olmayacağı cevabına ulaşırdın bence ama sizde hata yok sizi bu hale getiren yöneticiler hatalı hep
parsec adlı uygulama ile epic game remote play oynanıyor fazla bilmiyorsan konuşma kardeşim
Mesaj otomatik birleştirildi:

bizzat kendim indirdim test ettim kardeşimle beraber epic gamesden almış olduğum fc24 ü uzakdan o kendi pc sinden ben kendi pcemden rahat bir şekilde oynadık

shahbaztr

80+
parsec adlı uygulama ile epic game remote play oynanıyor fazla bilmiyorsan konuşma kardeşim

bizzat kendim indirdim test ettim kardeşimle beraber epic gamesden almış olduğum fc24 ü uzakdan o kendi pc sinden ben kendi pcemden rahat bir şekilde oynadık
madem cevabı biliyosun neden soruyosun

Pizahji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Muhammed Akif
Uygunsuz davranış
Kardeş senin beynin gelişmedi ise bu konunun ne olduğunu anlamadı isen + bu konu ile bir fikrin veyahutta bir bilgin yoksa neden boş boş yorum yazıp bu konu ile işini halledebilecek insanlarında işini zorlaştırıyorsun, üst taraftaki çok bilmiş cahillere de yanıt vereyim, burda Epic Games'deki oyunları Steam'a aktarma gibi bir soru sorulmamış, soruyu arka tarafınızdan anlayıpta boş boş yorum yazacağınıza biraz düşünün, Steam platformundaki Remote Play Together özelliğini Steam dışı oyunlarda kullanılabilir mi diye bir soru sorulmuş burda, yok efendim Epic Games'i bırakın, yok efendim sence olur mu? Bre akıldan yoksun cahiliyet döneminden kalma insansı varlıklar kendi görüşünüzü kendinize saklayın burda hiçbirinizin görüşlerinizin bir değeri yok. Fikriniz ve bilginiz varsa paylaşırsınız yoksa yatın aşağı önünüze bakın, boş boş forumlarda gezip milleti sinirlendirmeyin!

abi su epici birakin ya.

ea sence izin verir mi o sekilde oynamana
Tamam kardeşim Tanrı EA Games'i Steam'ı Epic Games'i affetsin ama sen affetme.

yok canım benim asla ve kat-â izin vermez boş yapıyorlar işte bakma sen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,175
İsim
a l p e r
Top Bottom