oynadığım oyunun serisini verdi hepsini oynadım üzdüüSizce nasıl !?
Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration
Ben o kadar dikkat etmedim.Evet o kadar değil, daha fazla verdi be? Ben hepsini alamadım. 4 Senedir epicten oyun alıyorum .
ben 2 yıldır alıyorum 110 tane falan var şu anEpic adamdır. 140 oyunum oldu.
Bende 150 tane var ve 2019'dan kaçırdıklarım var...Evet o kadar değil, daha fazla verdi be? Ben hepsini alamadım. 4 Senedir epicten oyun alıyorum .
Hepsi tek görünüyor...TWD: Definitive Edition gibi bir oyun indirince içinde 3 oyun da var mı yoksa oyunlar ayrı ayrı mı ekleniyor kütüphaneye?
ben 2 yıldır alıyorum 110 tane falan var şu an
Ben ünideyken , şuan ki kadar takip edip almadım. İlgimi çekenleri almıştım o zamanlar sadece. Yoksa 250 yi geçerdii.Bende 150 tane var ve 2019'dan kaçırdıklarım var...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hepsi tek görünüyor...
Aynen, arada boş geçilen de çok oyun var. Her halukarda kardayız.Ben ünideyken , şuan ki kadar takip edip almadım. İlgimi çekenleri almıştım o zamanlar sadece. Yoksa 250 yi geçerdii.
Bende tam emin değilim hocam malesefhocam aldım şuan fakat sadece 20.yıl var digerleri oyun içerisinde mi oluyor?,
Evet steamde 230 oyun var ve epicteki tüm oyunları ücretsiz aldım. Şuan steam hesabım olmasa hiç steam açmaz epicten devam ederdim.Aynen, arada boş geçilen de çok oyun var. Her halukarda kardayız.