Bu oyunu bir ben sevemedim sıkıcı kanser bir oyun oyunu oynayana kadar gerçek sır çözmeye gitsen define bulur zengin olursun ben sevmedim her serisi varKONUSU AÇILDIMI BİLMİYORUM BELKİ KAÇIRAN OLMUŞTUR.![]()
her seferinde burada ücretsiz oluyor ben ta 2 sene önce almıştım 3 ayda bir veriyor. belli ki satmıyor yarıda bırakmıştım ben de. ama bedava işte dursun belki sararBu oyunu bir ben sevemedim sıkıcı kanser bir oyun oyunu oynayana kadar gerçek sır çözmeye gitsen define bulur zengin olursun ben sevmedim her serisi var
ben çok severek oynadım hatta gta v ve rdr2 den bile daha çok sardı diyebilirim (rdr2 yi bitirmedim aşırı yavaş)Bu oyunu bir ben sevemedim sıkıcı kanser bir oyun oyunu oynayana kadar gerçek sır çözmeye gitsen define bulur zengin olursun ben sevmedim her serisi var
Online olsa sararda onu dışında saç yolmalık oyun ben zar zor kardeşimle bitirdim tek başına dayanılacak oyun değilher seferinde burada ücretsiz oluyor ben ta 2 sene önce almıştım 3 ayda bir veriyor. belli ki satmıyor yarıda bırakmıştım ben de. ama bedava işte dursun belki sarar![]()
Akıl sağlığını nasıl korudun merak ettimben çok severek oynadım hatta gta v ve rdr2 den bile daha çok sardı diyebilirim (rdr2 yi bitirmedim aşırı yavaş)
aklımın köşesinde belki bitiririm ama sanırım o zaman sistem kaldırmıyordu biraz da ondan bitirmedimOnline olsa sararda onu dışında saç yolmalık oyun ben zar zor kardeşimle bitirdim tek başına dayanılacak oyun değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Akıl sağlığını nasıl korudun merak ettim![]()
oyun prime da değil ki epicgames de. sana kod veriyor onu oraya yazıyorsunoyun güzel fakat bu amazon app prime olmadan girilmiyor aldıktan sonra dur şunda 2 zaman geçireyim dediğinde prime istiyor![]()
ver allah verZamanında almışım![]()
oyun epic'in zaten sadece amazon kod veriyorGuzel oyun hala testlerde kullanılır. Ara sıra epic de bedava dağıtır![]()
kod değil hesapla bağdaş kuruyorKodu olan varsa verebilir