Kalıcı Ücretsiz AMAZON: Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
667
KONUSU AÇILDIMI BİLMİYORUM BELKİ KAÇIRAN OLMUŞTUR.
Bu oyunu bir ben sevemedim sıkıcı kanser bir oyun oyunu oynayana kadar gerçek sır çözmeye gitsen define bulur zengin olursun ben sevmedim her serisi var

Bu oyunu bir ben sevemedim sıkıcı kanser bir oyun oyunu oynayana kadar gerçek sır çözmeye gitsen define bulur zengin olursun ben sevmedim her serisi var
her seferinde burada ücretsiz oluyor ben ta 2 sene önce almıştım 3 ayda bir veriyor. belli ki satmıyor yarıda bırakmıştım ben de. ama bedava işte dursun belki sarar :D

ben çok severek oynadım hatta gta v ve rdr2 den bile daha çok sardı diyebilirim (rdr2 yi bitirmedim aşırı yavaş)

her seferinde burada ücretsiz oluyor ben ta 2 sene önce almıştım 3 ayda bir veriyor. belli ki satmıyor yarıda bırakmıştım ben de. ama bedava işte dursun belki sarar :D
Online olsa sararda onu dışında saç yolmalık oyun ben zar zor kardeşimle bitirdim tek başına dayanılacak oyun değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben çok severek oynadım hatta gta v ve rdr2 den bile daha çok sardı diyebilirim (rdr2 yi bitirmedim aşırı yavaş)
Akıl sağlığını nasıl korudun merak ettim 😂

Online olsa sararda onu dışında saç yolmalık oyun ben zar zor kardeşimle bitirdim tek başına dayanılacak oyun değil

Akıl sağlığını nasıl korudun merak ettim 😂
aklımın köşesinde belki bitiririm ama sanırım o zaman sistem kaldırmıyordu biraz da ondan bitirmedim

Guzel oyun hala testlerde kullanılır. Ara sıra epic de bedava dağıtır :D

oyun güzel fakat bu amazon app prime olmadan girilmiyor aldıktan sonra dur şunda 2 zaman geçireyim dediğinde prime istiyor :peeposad:

Zamanında almışım :D

Ekler

• 1725972508377.png
    1725972508377.png
    23.2 KB · Hit: 38
oyun güzel fakat bu amazon app prime olmadan girilmiyor aldıktan sonra dur şunda 2 zaman geçireyim dediğinde prime istiyor :peeposad:
oyun prime da değil ki epicgames de. sana kod veriyor onu oraya yazıyorsun

Zamanında almışım :D
ver allah ver :D sürekli dağıtıyorlar maşallah

Guzel oyun hala testlerde kullanılır. Ara sıra epic de bedava dağıtır :D
oyun epic'in zaten sadece amazon kod veriyor :D

Geri