Neler Yeni

Epic Games Rockstar Games Launcher Sorunu

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Merhaba değerli arkadaşlar, benim sorunum EpicGames üzerinden GTA V'e girerken rockstar games launcher açılıyor fakat normal kullandığım altyapı interneti ile girdiğimde launcher açılmıyor. Kendi telefonumun internetine geçince rockstar games launcher açılıyor ve oyuna girebiliyorum. Kendi altyapıya bağlı internetim ile neden giriş yapamıyorum? Üstelik şöyle bir şey var direkt social club vs. tüm internet siteleride aynı şekilde giriş sağlayamıyorum ama telefon internetim ile girebiliyorum.

Sharpex53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Taha Uzun
Instagram
taha_uzun53
Steam
Sharpex53
Hocam ıp sorunu diye biliyorum İnternet sağlayıcınız nedir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba değerli arkadaşlar, benim sorunum EpicGames üzerinden GTA V'e girerken rockstar games launcher açılıyor fakat normal kullandığım altyapı interneti ile girdiğimde launcher açılmıyor. Kendi telefonumun internetine geçince rockstar games launcher açılıyor ve oyuna girebiliyorum. Kendi altyapıya bağlı internetim ile neden giriş yapamıyorum? Üstelik şöyle bir şey var direkt social club vs. tüm internet siteleride aynı şekilde giriş sağlayamıyorum ama telefon internetim ile girebiliyorum.
Modemi kapatıp açmayı bide restlemeyi deneyin olmazsa müşteri hizmetlerinden ıp atama isteyin düzelir

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen
hocam çözdün mü sorunu?

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
Emir
vpn ile amerikadan bağlan giriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

hotspot shield kullan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç