hocam valhalla e-tailde indirime girmesini bekliyorum days gone var the last of us düşünücem başka önerilerin var mı?Assassins creed valhalla, days gone ve the last of us bakabilirsin.
ac mirrage ve rdr2Merhabalar başlıkta olduğu gibi epic games indirimlerinden sağlam hikayeli oyunlar arıyorum(fiyat farketmez)önerilerinizi bekliyorum.
ac serisinden odyssey var ama 25 saat oynadıktan sonra oyundan sıkıldım giresim gelmiyor şuan. Ama o 25 saatte çok zevk almıştım. Saçmalayınca oyunu oynama hevesim kaçtı.rdr var valhalla almayı düşünüyorum ac serisinden başka güzel hikayeli oyun önerin varsa bekliyorum teşekkürler önerilerin için
rdr ve hades var mafia 1 ve 2 düşünüyorum alan wake yerine god of war falan almak bence daha mantıklı önerilerin için teşekkürlerRdr2, Mafia serisi, Alan Wake serisi, Hades bu oyunların hikayesi sağlam.
uzay-robot konulu oyunlar hoşuma gitmiyor önerin için teşekkür ederim
Uzay temasıyla pek alakası olmayanların bile ilgisini çekebilir.rdr ve hades var mafia 1 ve 2 düşünüyorum alan wake yerine god of war falan almak bence daha mantıklı önerilerin için teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
uzay-robot konulu oyunlar hoşuma gitmiyor önerin için teşekkür ederim
yok hocam pek ilgimi çekmiyor teşekkür ederim önerin içinUzay temasıyla pek alakası olmayanların bile ilgisini çekebilir.
Şunu dinlersen aşağı yukarı anlarsın oyunun olayını.
yok hocam pek ilgimi çekmiyor teşekkür ederim önerin için