The_Feaduallord2
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Days gone okadar eğlenceli bir oyun değil ve fazla uzun,10 bilemedin 12 saatten sonra aşırı sıkmaya başlıyorDays gone al bence
Days gone okadar eğlenceli bir oyun değil ve fazla uzun,10 bilemedin 12 saatten sonra aşırı sıkmaya başlıyorDays gone al bence
Gayet iyi. Bu arada FC 24 o kadar ucuz muydu?Oyun ekleme yada çıkarma önerilerinizi bekliyorum...Alıntıyı görüntüle
ben şahsen katılmıyorum benim şu ana kadar oynadığım en iyi oyulardan biri benim için ve 35 saatim var evet tekrar eden görevler falan var ama benim canımı hiç sıkmadı . Tabi sizede hak veriyorum ama bence alınıp oynanmalıDays gone okadar eğlenceli bir oyun değil ve fazla uzun,10 bilemedin 12 saatten sonra aşırı sıkmaya başlıyor
Days Gone sokakta yürürken çikolata ambalajını içine attığın kocaman kutu gibi bir oyun bence.ben şahsen katılmıyorum benim şu ana kadar oynadığım en iyi oyulardan biri benim için ve 35 saatim var evet tekrar eden görevler falan var ama benim canımı hiç sıkmadı . Tabi sizede hak veriyorum ama bence alınıp oynanmalı
Günaydın knkGayet iyi. Bu arada FC 24 o kadar ucuz muydu?