SemihÖzdoğdu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 700
Arkadaşlar un real hatası alıyorum.Düzeltemedim hiçbir şekilde. Silip yüklesem oyunlarım silinirmi ? Hitman gta 5 watch dogs 2 var şuan ?
knk epic games oyunları epic gmes üzerinden çalışıyor oyun dosyaları silinmez ama oyunları açamassınArkadaşlar un real hatası alıyorum.Düzeltemedim hiçbir şekilde. Silip yüklesem oyunlarım silinirmi ? Hitman gta 5 watch dogs 2 var şuan ?
E ne anlamı kalıyor ki o zamanknk epic games oyunları epic gmes üzerinden çalışıyor oyun dosyaları silinmez ama oyunları açamassın
oyunlar sılınmez sadece dosyaları sılınır. Dosyalar sılındığı ıçın açılmaz. O yüzden sılmeyın.Arkadaşlar un real hatası alıyorum.Düzeltemedim hiçbir şekilde. Silip yüklesem oyunlarım silinirmi ? Hitman gta 5 watch dogs 2 var şuan ?
Dosyayı yedelesem silsem kurulduktan sonra dosyayı geri atsam açılırmı ?oyunlar sılınmez sadece dosyaları sılınır. Dosyalar sılındığı ıçın açılmaz. O yüzden sılmeyın.
açılmaz hocam. bir de neden sılıyorsunuz kı kalsınDosyayı yedelesem silsem kurulduktan sonra dosyayı geri atsam açılırmı ?
Epic games hatası veriyor hocam unreal diye 6 7 video izledim çözemedim.Sildim zaten şuan kafam rahataçılmaz hocam. bir de neden sılıyorsunuz kı kalsın
Açılır, YouTube'da nasıl yapılacağını anlatan birsürü video var.Dosyayı yedelesem silsem kurulduktan sonra dosyayı geri atsam açılırmı ?
Geçti hocam çoktan epic game sve oyunları sildimAçılır, YouTube'da nasıl yapılacağını anlatan birsürü video var.