Yardım Epic games store indirme

wemrdoggn

80+
Reaksiyon skoru
32
epic games den oyun indiriyorum durdurup pcyi kapatsam kaldığı yerden devam eder mi? ?

epic games den oyun indiriyorum durdurup pcyi kapatsam kaldığı yerden devam eder mi? ?
Kapatıp geri açarsan bi sorun olmaz atıyorum 70gb oyun 10gb indirip kapatırsan geri açtıgında oyun daha önceden 10u indirdiğin için 60gb olarak görünür bir sorun olmaz

öyle olduğuna eminmisiniz çünkü bende oyun indiriyom denemek amaçlı 10 mb indirdim daha sonra pc yi yeniden başlattım ama baştan başladı nasıl yapmam gerekiyor bil biginiz varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nasıl yapıcaz peki ben denedim olmuyor yardımcı olabilirmisin

b
öyle olduğuna eminmisiniz çünkü bende oyun indiriyom denemek amaçlı 10 mb indirdim daha sonra PC yi yeniden başlattım ama baştan başladı nasıl yapmam gerekiyor bil biginiz varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nasıl yapıcaz peki ben denedim olmuyor yardımcı olabilirmisin
enimki devam etti kaldıgı yerden devam ettmıyo knk indirdiği kadarını gb dan düşüyo indirilen sıfır yazıo kapatıp acınca

Hocam ben gtayi yukluyordum duraklatip launceri kapattım sanırsam 15-20 GB indirmişti kaldığı Yerdenmi devam eder yoksa basami Sarar

Hocam ben gtayi yukluyordum duraklatip launceri kapattım sanırsam 15-20 GB indirmişti kaldığı Yerdenmi devam eder yoksa basami Sarar
Ben yaptım kaldıgı yerden devam etti 30gb inmişti arkadaş 50gb inmişti kapattı actı 0 landı tuhaf

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,891
Üyeler
190,823
Son üye
erdemkardes
Geri