uyku moduna alsan daha iyi olur. kapatınca ne olduğunu hiç denemedim.epic games den oyun indiriyorum durdurup pcyi kapatsam kaldığı yerden devam eder mi? ?
devam etmesini istemiyor zaten arkadaş. indirmeye ara veriyim sonra kaldığım yerden devam eder mi? diye sormuşdurdurursan devam edemez ki (Yine çok zekiyim)
evet eder.epic games den oyun indiriyorum durdurup pcyi kapatsam kaldığı yerden devam eder mi? ?
Kapatıp geri açarsan bi sorun olmaz atıyorum 70gb oyun 10gb indirip kapatırsan geri açtıgında oyun daha önceden 10u indirdiğin için 60gb olarak görünür bir sorun olmazepic games den oyun indiriyorum durdurup pcyi kapatsam kaldığı yerden devam eder mi? ?
Önce indirdiği kadarı okur sonra devam eder. Mesela 50gbın 20gbını indirdin o 20 gbı okur sonra devam eder.epic games den oyun indiriyorum durdurup pcyi kapatsam kaldığı yerden devam eder mi? ?
nasıl yapıcaz peki ben denedim olmuyor yardımcı olabilirmisinevet eder.
enimki devam etti kaldıgı yerden devam ettmıyo knk indirdiği kadarını gb dan düşüyo indirilen sıfır yazıo kapatıp acıncaöyle olduğuna eminmisiniz çünkü bende oyun indiriyom denemek amaçlı 10 mb indirdim daha sonra PC yi yeniden başlattım ama baştan başladı nasıl yapmam gerekiyor bil biginiz varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
nasıl yapıcaz peki ben denedim olmuyor yardımcı olabilirmisin
Ben yaptım kaldıgı yerden devam etti 30gb inmişti arkadaş 50gb inmişti kapattı actı 0 landı tuhafHocam ben gtayi yukluyordum duraklatip launceri kapattım sanırsam 15-20 GB indirmişti kaldığı Yerdenmi devam eder yoksa basami Sarar