peki böyle bir şey olmadan önce yetki verebiliyor muyum? öbür pcnin de benim olduğunu gösterebilir miyimEpic games politikalarına göre bunu yapmanın bedeli;
Hesap geçici olarak kilitlenebilir (güvenlik nedeniyle).
Çok sık olursa, Epic Games hesabı askıya alabilir veya kalıcı olarak kapatabilir.
Oyunlara erişim engellenebilir (lisans ihlali varsayılırsa).
(ban yememek için şifreyi sıklıkla ve 2 aşamalı doğrulama ile giriş yapmanız öneriliyor.)
hesabını çalındı olarak algılıyor farklı iplerden giriş olduğu için uzun vadede sıkıntı oluyor sanırım.
hani chatgptye yazdırmayı bırakmıştın birader sen @shankar1Epic games politikalarına göre bunu yapmanın bedeli;
Çok sık olursa, Epic Games hesabı askıya alabilir veya kalıcı olarak kapatabilir.
(ban yememek için şifreyi sıklıkla ve 2 aşamalı doğrulama ile giriş yapmanız öneriliyor.)
hesabını çalındı olarak algılıyor farklı iplerden giriş olduğu için uzun vadede sıkıntı oluyor sanırım.
Epic games politikalarına göre bunu yapmanın bedeli;
epic games diyor ağam ben demiyorumhani chatgptye yazdırmayı bırakmıştın birader sen @shankar1
bilmiyorum, sadece politikası bu şekildeymiş net bir cevap veremem, ama mantıken aynı wifiden girmediğiniz sürece ban yersiniz gibi geliyor banapeki böyle bir şey olmadan önce yetki verebiliyor muyum? öbür pcnin de benim olduğunu gösterebilir miyim
hiçbir şey olmaz biz kullanıyoruz sadece aynı anda değilepic games diyor ağam ben demiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
bilmiyorum, sadece politikası bu şekildeymiş net bir cevap veremem, ama mantıken aynı wifiden girmediğiniz sürece ban yersiniz gibi geliyor bana
hocam ondan yana bir problem yok zaten, arkadaş aynı anda farklı pc'lerden 2 oyun çalıştıracak problem orada iştehiçbir şey olmaz biz kullanıyoruz sadece aynı anda değil
evet arkadaşım rdr2 oynarken ben rocket league gircem ama hesap kapancaksa risk almayayımhocam ondan yana bir problem yok zaten, arkadaş aynı anda farklı pc'lerden 2 oyun çalıştıracak problem orada işte![]()
Epic politikasına göre ban riskin var, kesin ban yersin diyemem. ama bunu yapacaksan da sonucunu bilerek yapmanı isterim.evet arkadaşım rdr2 oynarken ben rocket league gircem ama hesap kapancaksa risk almayayım