Neler Yeni

Epic Games Türkçe yamadan sonra save kayboldu

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Hocam benden tavsiye tadını çıkararak oynayın 2 günde bitirdim oyunun etkisinden çıkamadım.
Karlı bölümde takip ettiğimiz adam bizi bırakıyor bizde onu bulmaya çalışıyoruz ya sinir oldum 20-25dakika gezdim pes edip youtubedan nasıl geçildiğine baktım

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Kanka ingilizce çok konuşma var mı oyunda?
İngilizce şekilde oynanmazmı?

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Karlı bölümde takip ettiğimiz adam bizi bırakıyor bizde onu bulmaya çalışıyoruz ya sinir oldum 20-25dakika gezdim pes edip youtubedan nasıl geçildiğine baktım
Hocam bende orada ne yapacağımı bilemedim 15-20dk aradım üstelik sondaki diyaloğu okuyamadığım için geriye dönmeye falan çalıştım :D.

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Hocam bende orada ne yapacağımı bilemedim 15-20dk aradım üstelik sondaki diyaloğu okuyamadığım için geriye dönmeye falan çalıştım :D.
Ben diyaloğu okumama rağmen nerden gideceğemi bilemedim şimdi Youtube dan izleyip anladım

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Oyun 2 günde bittiği için üzüldüm açıkçası beni içine çeken nadir oyunlarından birisiydi.

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan

ukivin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ali efe ince
Şimdi Belgeler>4A Games>Metro Redux>ordaki klasöre girin içindeki dosyaları kopyalayın ardından o klasörü silin sonra oyuna girin yeni bir oyun başlatın ilk bölümü geçtikten sonra en baştaki klasöre kopyaladığınız dosyaları yapıştırın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anlaşılır oldu mu ?
hocam bende hic bir sekilde olmuyor farkındayım 2 yıl gecmis belki yardımcı olmazsın ama bi sansımı deniyim. Dediğin gibi yaptım her şeyi ama dosyayı silip yükledikten sonra kendi save imi kopyalayamadığım için internet den indirdiğim save i yapıstırıyorum fakat o save i görmüyor denemek icin kuşların bizi alıp götürdüğü giriş bölümündeki saveleri attım oraya ve sorunsuz sekilde acılmıstı ne yapmam gerek ?

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
hocam bende hic bir sekilde olmuyor farkındayım 2 yıl gecmis belki yardımcı olmazsın ama bi sansımı deniyim. Dediğin gibi yaptım her şeyi ama dosyayı silip yükledikten sonra kendi save imi kopyalayamadığım için internet den indirdiğim save i yapıstırıyorum fakat o save i görmüyor denemek icin kuşların bizi alıp götürdüğü giriş bölümündeki saveleri attım oraya ve sorunsuz sekilde acılmıstı ne yapmam gerek ?
Hocam ben bahsettiğim Last Light olan değildi ve onun yanı sıra bende çözümünü internette bulmuştum. Videoyu hemen arayayım.

Top Bottom