Neler Yeni

Epic Games Türkçe yamadan sonra save kayboldu

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Hocam benden tavsiye tadını çıkararak oynayın 2 günde bitirdim oyunun etkisinden çıkamadım.
Karlı bölümde takip ettiğimiz adam bizi bırakıyor bizde onu bulmaya çalışıyoruz ya sinir oldum 20-25dakika gezdim pes edip youtubedan nasıl geçildiğine baktım

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Kanka ingilizce çok konuşma var mı oyunda?
İngilizce şekilde oynanmazmı?

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Karlı bölümde takip ettiğimiz adam bizi bırakıyor bizde onu bulmaya çalışıyoruz ya sinir oldum 20-25dakika gezdim pes edip youtubedan nasıl geçildiğine baktım
Hocam bende orada ne yapacağımı bilemedim 15-20dk aradım üstelik sondaki diyaloğu okuyamadığım için geriye dönmeye falan çalıştım :D.

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Hocam bende orada ne yapacağımı bilemedim 15-20dk aradım üstelik sondaki diyaloğu okuyamadığım için geriye dönmeye falan çalıştım :D.
Ben diyaloğu okumama rağmen nerden gideceğemi bilemedim şimdi Youtube dan izleyip anladım

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Oyun 2 günde bittiği için üzüldüm açıkçası beni içine çeken nadir oyunlarından birisiydi.

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan

ukivin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ali efe ince
Şimdi Belgeler>4A Games>Metro Redux>ordaki klasöre girin içindeki dosyaları kopyalayın ardından o klasörü silin sonra oyuna girin yeni bir oyun başlatın ilk bölümü geçtikten sonra en baştaki klasöre kopyaladığınız dosyaları yapıştırın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anlaşılır oldu mu ?
hocam bende hic bir sekilde olmuyor farkındayım 2 yıl gecmis belki yardımcı olmazsın ama bi sansımı deniyim. Dediğin gibi yaptım her şeyi ama dosyayı silip yükledikten sonra kendi save imi kopyalayamadığım için internet den indirdiğim save i yapıstırıyorum fakat o save i görmüyor denemek icin kuşların bizi alıp götürdüğü giriş bölümündeki saveleri attım oraya ve sorunsuz sekilde acılmıstı ne yapmam gerek ?

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
hocam bende hic bir sekilde olmuyor farkındayım 2 yıl gecmis belki yardımcı olmazsın ama bi sansımı deniyim. Dediğin gibi yaptım her şeyi ama dosyayı silip yükledikten sonra kendi save imi kopyalayamadığım için internet den indirdiğim save i yapıstırıyorum fakat o save i görmüyor denemek icin kuşların bizi alıp götürdüğü giriş bölümündeki saveleri attım oraya ve sorunsuz sekilde acılmıstı ne yapmam gerek ?
Hocam ben bahsettiğim Last Light olan değildi ve onun yanı sıra bende çözümünü internette bulmuştum. Videoyu hemen arayayım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,468
Üyeler
164,676
Son üye
dslam21
Top Bottom