Neler Yeni

Yardım epic games üzerinden aldığım oyun uplay üzerinden farklı gözüküyor

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
turan
evet epicten The Division 2 Warlords of New York Edition aldım fakat uplaye girince sanki o oyunu almamışım gibi gözüküyor ilk oyunu almışım gibi geldi bana ama epicte farklı normal mi bu epicten indirmeme sebebimde uplayden tekrar indirmek oyunu tekrardan indirip vakit kaybetmek istemiyorum sonuçta 80 gb epicte uplayde de 50 gb saatlerimi alacak ikiside yanlış indirirsem eğer

Ekler

• epicte.png
    epicte.png
    52.5 KB · Hit: 72
  • u playde.png
    u playde.png
    1 MB · Hit: 76
  • ekran.png
    ekran.png
    1.1 MB · Hit: 76

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,527
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
hocam epicten aldığınız oyunu epicten indireceksiniz bu kadar basit normal bir durum

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
Yanlış Bilgilendirme
oyunu epicte almışsın bu demek oluyorki oyunu epicte oynayabilirsin uplay ile alakası yok

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
turan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam epicten aldığınız oyunu epicten indireceksiniz bu kadar basit normal bir durum
yav epicten indirince tekrar uplayden indirme istiyor hocam bu durum bu kadarda basit değil yani

keremgencer_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Kerem Gencer
yav epicten indirince tekrar uplayden indirme istiyor hocam bu durum bu kadarda basit değil yani
Arkadaş doğru söylüyor benim de başıma gelmişti 2 kez indirmek zorunda kalmıştım. (Rainbow Six Siege yi ama)

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
turan
oyunu epicte almışsın bu demek oluyorki oyunu epicte oynayabilirsin uplay ile alakası yok
oyun ubisoft oyunu yani uplayle alakası var ki ben epicten 80 gb indirdikten sonra bir daha 50 gb uplayden indirmem gerekecek the crew 2 de de aynısı yaşandı epicten aldım indirdim uplayden de indirme istedi

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,178
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
evet epicten The Division 2 Warlords of New York Edition aldım fakat uplaye girince sanki o oyunu almamışım gibi gözüküyor ilk oyunu almışım gibi geldi bana ama epicte farklı normal mi bu epicten indirmeme sebebimde uplayden tekrar indirmek oyunu tekrardan indirip vakit kaybetmek istemiyorum sonuçta 80 gb epicte uplayde de 50 gb saatlerimi alacak ikiside yanlış indirirsem eğer
Oyunu Epic ten aldıysan Epicten indireceksin. Ondan sonra Uplay de de biraz indirme yaparsa yapar. Oyunu açtıktan sonra Uplay girişi yapacaksın ve oyun hesabına gelecek. Bundan sonra oyunu epicten açmak zorunda kalmazsın. Hep Uplay den de açabilirsin.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,527
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
turan
konu ile alakalı bir bilginiz yoksa lütfen yorumlarınızı kendinize saklayın ben başka bir şey soruyorum siz başka bir şey söylüyorsunuz @mert savage @Hudzell

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,527
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler

keremgencer_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Kerem Gencer
Oyunu Epic ten aldıysan Epicten indireceksin. Ondan sonra Uplay de de biraz indirme yaparsa yapar. Oyunu açtıktan sonra Uplay girişi yapacaksın ve oyun hesabına gelecek. Bundan sonra oyunu epicten açmak zorunda kalmazsın. Hep Uplay den de açabilirsin.
Uplay biraz indirme yapmıyor ama oyunu tekrardan indiriyor.

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
turan
hocam biraz dediğin şey 50 gb falan

Top Bottom