Neler Yeni

Yardım EPİC GAMESDEN ALDIGIM FC 24 KOLUMU GÖRÜYO BASIYO KLAVYEDEN BASMIŞIM GİBİ OLUYO

Emorip

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammed Emir
Ben bi 4 5 ay önce epic gamesden indirimde iken fc 24 aldım 1 ay felan oynadım ama sonra sorunlar çıkmaya başladı kolla ilgili kolumu algılamıyordu basmıyordu tuslara felan sonra sildim oyunu ve yeniden yükledim şimdi dünden beri ugrasıyorum dün a tusuna basın oyuna girin yazma yerinde basıyodum hic girmiyodu bu sabah ise bu sefer basıyor giriyor ama klavyeden girmişim gibi algılıyor yani sanki klavyedeki enterdan basmısım gibi algılıyor sonrada klavye tuslarına dönüyor iste ama ana menülerde felan takılabiliyom dolasabiliyom sonra ayarlardan degistiriyim dedim kolla girince olur dedim ama kontrolleri ayarla yerine koldan a tusuyla giriyom ama yine klavyeden basıyomusum gibi algılıyo klavye ayarlarını gösteriyo olmuyo lütfen birileri yardım etsin

yusuf.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yusuf Kavici
hocam bende pc den oynuyorum bendede olmuştu ds4windows diye bi uygulama yüklemiştim düzelmişti bi bakmanızı tavsiye ederim

Emorip

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammed Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bende pc den oynuyorum bendede olmuştu ds4windows diye bi uygulama yüklemiştim düzelmişti bi bakmanızı tavsiye ederim
denedimde benim çakma bir tane wonderboy diye bi kolum varda ordaki seçeneklerde çıkmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani playstation kolu xbox kolu felan yazıyoda ordakilerden hiçbiri degil benimki

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Musa Topçu
steam üzerinden açarak steamin oyun kolu desteğini kullanabilirsin

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Musa Topçu
zaten bende kolu öyle bagliyorum genel kontrolcüler için steam girdisi açık bende o degilmi steamde app recovery ekli ordan giriyorum fifaya
ben steam dışı oyun ekleye epic games i ekleyip öyle kullanıyorum sorunsuz çalışıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
abdulsamed çabuk
tamam deniycem hocam

olmuyor yine aynı şekilde
hocam vigem bus diriver i indir sonra xoutput uygulamasına girip kolun tuş atamalarını yap

hocam vigem bus diriver i indir sonra xoutput uygulamasına girip kolun tuş atamalarını yap
kesin çözüm eğer yan sanayi kol falan kulanıyorsan

Emorip

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammed Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

kesin çözüm eğer yan sanayi kol falan kullanıyorsan

kesin çözüm eğer yan sanayi kol falan kulanıyorsan
benim kol yan sanayi aynısını yaptım olmadı yine aynı şekli

Top Bottom