Anlaşılan stabil giden bir platform. Çünkü hiç kullanmadım ve işim olmadı orada.Epic Games İyi Lakin Biraz Daha Gelişmeli Bence .
çoğu oyun daha yok bakacazzSteam'in almış olduğu kur bazlı kararından sonra Türkiye'de ki Steam kullanıcılarının artık dolar ($) bazlı alışveriş yapacak olma durumu herkesi hayal kırıklığına uğrattı ve ileri süreçte artık daha da pahalıya mâl olacaktır. Sizce Epic Games bu konuya istinaden nasıl bir yol izler, Türkiye için özel bir proje yapar mı veyahut olduğu gibi devam mı eder?
Sizce Epic Games geliştirir mi?
epic games steame göre çok geride ve geliştirmek için bişeyde yapmıyolar mecbur alırsak gametatşdan hesap alıp oynicaz artıkSteam'in almış olduğu kur bazlı kararından sonra Türkiye'de ki Steam kullanıcılarının artık dolar ($) bazlı alışveriş yapacak olma durumu herkesi hayal kırıklığına uğrattı ve ileri süreçte artık daha da pahalıya mâl olacaktır. Sizce Epic Games bu konuya istinaden nasıl bir yol izler, Türkiye için özel bir proje yapar mı veyahut olduğu gibi devam mı eder?
Geliştirilmeli ve oyun eklenmeli.Steam'in almış olduğu kur bazlı kararından sonra Türkiye'de ki Steam kullanıcılarının artık dolar ($) bazlı alışveriş yapacak olma durumu herkesi hayal kırıklığına uğrattı ve ileri süreçte artık daha da pahalıya mâl olacaktır. Sizce Epic Games bu konuya istinaden nasıl bir yol izler, Türkiye için özel bir proje yapar mı veyahut olduğu gibi devam mı eder?
Hiç Epic Games platformunda oyun oynamadım ve sadece Steam (CS) kullandım. Epic Games için olumlu yorumlar olursa ve oyun pazarı genişse onu da indireceğim ve farklı oyunlara da yöneleceğim.@Yavuz Sultan Selim Senin fikrin ne bu konu hakkında ?