Neler Yeni

Epic Games'in bedava oyunu Horizon Zero Dawn olur mu sizce?

Jauvin

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,024
Geçen haftalarda Horizon Zero Dawn PS4 ve PS5'de bedava verildi sizce Epic Games bunu pcye ücretsiz getirebilmiş midir? Bence mantıklı bir tahmin ama bakalım

Verse şahane olur. Orjinal olarak yoksa kesinlikle o oyuna para verip almam.
20 dil var TR yok. O kadar para verip bide yama peşine mi düşecez.

Güzel oyun değil horizon para verip almıştım 2 sene önce 10 12 saat dayanabildim sonrası gelmedi

Verse şahane olur. Orjinal olarak yoksa kesinlikle o oyuna para verip almam.
20 dil var TR yok. O kadar para verip bide yama peşine mi düşecez.
Doğru diyorsun oyun gerçekten güzel ama hem fiyat olarak yüksek bence doğru düzgün indirim yemiyor hem de TR desteği yok hikaye bazlı bir oyunda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güzel oyun değil horizon para verip almıştım 2 sene önce 10 12 saat dayanabildim sonrası gelmedi
Ben izlerken baya keyif almıştım hikaye olarakta güzel gözüktü gözüme ama oynanışını bilemiyorum tabii

Geçen haftalarda Horizon Zero Dawn PS4 ve PS5'de bedava verildi sizce Epic Games bunu pcye ücretsiz getirebilmiş midir? Bence mantıklı bir tahmin ama bakalım
Geçen verdiği oyunda herkes gazlandı sonra NBA verdiler.Artık heyecan yapmıyorum.

Tahmin mantıklı ama erken bence pc tarafına yeni geldi oyun ilerde bile zor. Fall guys geliyo bence

bedava verse bile oynamam 10 saat zorla oynamıştım pc ye geldiğinde oda meraktan

Bu yüzden verilme ihtimali yüksek çünkü Epic ,Sony ile anlaşmıştı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,240
Üyeler
173,477
Son üye
ilkersrvn
Geri