Doğru diyorsun oyun gerçekten güzel ama hem fiyat olarak yüksek bence doğru düzgün indirim yemiyor hem de TR desteği yok hikaye bazlı bir oyundaVerse şahane olur. Orjinal olarak yoksa kesinlikle o oyuna para verip almam.
20 dil var TR yok. O kadar para verip bide yama peşine mi düşecez.
Ben izlerken baya keyif almıştım hikaye olarakta güzel gözüktü gözüme ama oynanışını bilemiyorum tabiiGüzel oyun değil horizon para verip almıştım 2 sene önce 10 12 saat dayanabildim sonrası gelmedi
Geçen verdiği oyunda herkes gazlandı sonra NBA verdiler.Artık heyecan yapmıyorum.Geçen haftalarda Horizon Zero Dawn PS4 ve PS5'de bedava verildi sizce Epic Games bunu pcye ücretsiz getirebilmiş midir? Bence mantıklı bir tahmin ama bakalım
bedava verse bile oynamam 10 saat zorla oynamıştım pc ye geldiğinde oda meraktanGeçen haftalarda Horizon Zero Dawn PS4 ve PS5'de bedava verildi sizce Epic Games bunu pcye ücretsiz getirebilmiş midir? Bence mantıklı bir tahmin ama bakalım
Aynı benimde. Ps4te en fazla 10 saat oynamışımdır. Bir yerden sonra sıktı.Güzel oyun değil horizon para verip almıştım 2 sene önce 10 12 saat dayanabildim sonrası gelmedi
Bu yüzden verilme ihtimali yüksek çünkü Epic ,Sony ile anlaşmıştı.Geçen haftalarda Horizon Zero Dawn PS4 ve PS5'de bedava verildi sizce Epic Games bunu pcye ücretsiz getirebilmiş midir? Bence mantıklı bir tahmin ama bakalım
neden hocam o kadar kötü müGüzel oyun değil horizon para verip almıştım 2 sene önce 10 12 saat dayanabildim sonrası gelmedi
Açık dünyası çok boş.neden hocam o kadar kötü mü
Ben beğenmedim 1 bölümde takıldım kardeşimle oynıyorduk level kasmam gerekiyordu glb ben kasmadan girdim itemlerim vs yoktu 6 tane saçma robot beni bir güzel patakladılar ondan beri oynamadımneden hocam o kadar kötü mü
Nba kötü oyun değilGeçen verdiği oyunda herkes gazlandı sonra NBA verdiler.Artık heyecan yapmıyorum.