İnsanlarda garip bi algı var, Steam geçenlerde saçma sapan oyunu beleş vermişti herkes Steam'i kral ilan edip teşekkür ediyordu. Epic Games bunu yıllardır yapmasına rağmen her gün tonlarca küfür yiyor ve herkes Epic Games'i oyunları crackleyip beleş dağıtan platform sanıyor.
Valla normale göre çok daha pahalı kaliteli oyun dağıttılar, beni baya tatmin etti. Normalde epic çok oynanmayan indie oyunlar dağıtırdı şimdi fallout, ghostrunner, gotg falan dağıtması çok hoşuma gitti. Ghostrunner dışında, beleş olmadan 1 hafta önce falan almıştım benBiliyorsunuz ki Epic Games yılbaşına özel 17 gün boyunca 17 oyunu ücretsiz olarak dağıttı. Bugün dağıtılan oyun A Plague Tale: Innocence oldu, yarın dağıtılacak oyun da %99 ihtimal ile Guardians of the Galaxy olacak.
Dağıtılan oyunlar sosyal medyada büyük tartışma konusu oldu, kimi oyuncuyu tatmin etmese de bir çok oyuncuyu tatmin etmeyi başardı. Peki Epic Games'in dağıttığı 17 oyun sizi tatmin etti mi?
Şahsen son dağıttığı oyunlar ile benim gönlümü tekrardan kazandı, evet daha iyi oyunlar verilebilirdi ama buna da şükür.